"Έσκασαν" τα ευχάριστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Την Ζέτα Μακρυπούλια την βλέπουμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» όπου σημειώνει πολύ ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης καθώς οι τηλεθεατές έχουν ξετρελαθεί κάθε μεσημέρι βλέποντάς την αφού χαρίζει άπλετο γέλιο.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Όπως φαίνεται και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει άλλα σχέδια για την ίδια καθώς ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει δύο δραματικές σειρές για τη νέα τηλεοπτική σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, η επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στην μυθοπλασία δεν φαντάζει φανταστική όπου ενδέχεται να την δούμε και σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κωμμική σειρά. Άραγε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα;

Λίγοι το γνώριζαν - Η αλήθεια για την καταγωγή της

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες και ηθοποιούς της γενιάς της στην ελληνική τηλεόραση. Όχι άδικα μάλιστα, αφού έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από τις δουλειές της πως έχει μεγάλο ταλέντο σε ότι και να κάνει.

Όπως όλοι μας όμως, η Αγορίτσα όπως είναι το δεύτερο όνομα της, ξεκίνησε από χαμηλά. Συγκεκριμένα πρωτοεμφανίστηκε στο show «Ciao ANT1» που παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά. Το 1995, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στην σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και τη σεζόν 1995-1996 είχε βασικό ρόλο στην σειρά του Νίκου Μαστοράκη, «Χωρισμένοι με παιδιά».

Από την περίοδο εκείνη έβλεπε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ τώρα ετοιμάζει και μια νέα αρχή στη ζωή της...

Η Αγορίτσα Ζωή "Ζέτα" Μακρυπούλια γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31 Ιουλίου 1978 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια, με καταγωγή από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας.

Τη σεζόν 1997-1998 παρουσίασε την μουσική ψυχαγωγική εκπομπή «MAD Zone» στο ομώνυμο κανάλι και τη σεζόν 2000-2001 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το μπέρδεμα». Έπειτα, έκανε και ένα πέρασμα από την σειρά «Αέρινες σιωπές» και ακολούθησαν δύο πρωταγωνιστικοί ρόλοι, στις σειρές «Miss Νταίζη» (2002-2003) και «Solo καριέρα» (2004-2005). Επίσης, το 2005 συμμετείχε σε δύο αυτοτελή επεισόδια της σειράς Safe Sex.

Kαταγωγή Ζέτας Αγορίτσας Μακρυπούλια