Γεμάτο πίνακες και βιβλία - Φωτογραφίες από το ολόλευκο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα

Αρκετά μοντέρνο και εντυπωσιακό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεμάτο πίνακες και βιβλία - Φωτογραφίες από το ολόλευκο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017 στο Καρπενήσι και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, μαζί φυσικά με τον μικρό Δήμο, τον καρπό του έρωτά τους.

Οι δυο τους, στον ελεύθερο χρόνο που έχουν κάνουν διάφορε δραστηριότητες με τον Δήμο, ενώ πολλές φορές, ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» σε εξόδους με τον γιο τους στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, στις δύο καραντίνες, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης πέρασαν πολύ χρόνο στο σπίτι με τον μικρό Δήμο και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τον προσωπικό τους χώρο, ο οποίος είναι απλά εντυπωσιακός και διακοσμημένος με περίσσιο στιλ.

Το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Εκείνη είναι 41 ενώ εκείνος... - Η διαφορά ηλικία της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό τους τον μικρό Δήμο.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται στιγμές τους, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media.

Πάμε, επί την ευκαιρία, να μάθουμε δύο παραπάνω πράγματα τόσο για την Σία Κοσιώνη όσο και για τον Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και την διαφορά ηλικίας τους.

Το ζευγάρι έχει μονάχα 2 χρόνια διαφορά.

Η Σία Κοσιώνη (Αθήνα, 16 Μαΐου 1980) έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Τηλεόραση. Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της με θέμα "New Media, Information and Society.

Στο παρελθόν υπήρξε σύζυγος του αθλητικογράφου Μιχάλη Λεάνη, από τον οποίο πήρε διαζύγιο το 2013. Σήμερα, είναι παντρεμένη με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Τον Μάιο του 2017 ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στο Facebook, και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου γέννησε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

 Η διαφορά ηλικία της Σίας Κοσιώνη με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης (Αθήνα, 16 Μαρτίου 1978) είναι Έλληνας πολιτικός και εν ενεργεία δήμαρχος Αθηναίων. Έχει διατελέσει δήμαρχος Καρπενησίου (2011-2014) και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019). Είναι γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι επίσης εγγονός του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, εν ενεργεία Πρωθυπουργού.

Έχει εργαστεί ως στέλεχος σε Διεθνείς Οργανισμούς, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες (2000-2001) και η Παγκόσμια Τράπεζα στο Κόσσοβο (2005-2006), ενώ διετέλεσε ειδικός συνεργάτης στο Υπουργείο Εξωτερικών (2006-2008). Στον ιδιωτικό τομέα εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην Boston Consulting Group (2004-2005), αλλά και ως διευθυντικό στέλεχος και εταίρος σε ιδιωτική εταιρία Επενδυτικών Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας στην Αθήνα (2008-2010).