Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» - Η έκπληξη του Σεφερλή άφησε άφωνο τον Παπαδάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» - Η έκπληξη του Σεφερλή άφησε άφωνο τον Παπαδάκη

Το πρωί της Παρασκευής 1/3 μια έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς ο Μάρκος Σεφερλής "εισέβαλε" στο πλατό της εκπομπής όπου ξετρέλανε τόσο τους δημοσιογράφους όσο και τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Γιώργος Παπαδάκης μιλούσε με τους συνεργάτες της εκπομπής του όταν ξαφνικά είδαν τον Μάρκο Σεφερλή να μπαίνει στο πλατό ως... Χαρίκλεια.

Η Χαρίκλεια είναι, φυσικά, ο ρόλος που θα ενσαρκώσει ο Μάρκος Σεφερλής στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που βγαίνει προσεχώς στον αέρα. (Δείτε εδώ τους υπόλοιπους χαρακτήρες).

Η απρόσμενη έκπληξη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Οργή στο twitter κατά του Μάρκου Σεφερλή λόγω της σειράς του - "Σιχάθηκα ρε μα@@@ες"

Οργή έχει προκαλέσει στο twitter ένα από τα trailer που έχει κυκλοφορήσει για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, που κάνει πρεμιέρα - δείτε πότε - μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Οι χρήστες της εν λόγω πλατφόρμας κράζουν άσχημα τον κωμικό ηθοποιό μιλώντας με άσχημα λόγια.

Συγκεκριμένα σε ένα από τα trailer βλέπουμε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να συζητούν το πώς θα πουν στη μητέρα του ενός ότι είναι μαζί. Oι χρήστες λοιπόν ενοχλήθηκαν από τον τρόπο που προσεγγίζει η σειρά το ζευγάρι των γκέι.

Μάλιστα κάποιοι συγκρίνουν το ζευγάρι της «Super Mammy» με το αντίστοιχο γκέι ζευγάρι της σειράς «Η τούρτα της μαμάς». Εκεί ο Πάρης που είναι στρατιωτικός και ο Παναγιώτης, που είναι εκπαιδευτικός είναι ένα γκέι ζευγάρι, που έχει την πλήρη αποδοχή από τις οικογένειές τους.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν οργιστεί με το γεγονός πως εν έτη 2022 δεν έχει σταματήσει το στερεότυπο ότι γκει σημαίνει ψηλή φωνή, παρδαλά ρούχα κλπ.

Τα tweets για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή