Μπρούς Γουίλις: «Ζήσε το» - Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του μετά τα νέα για την υγεία του

«Είναι δύσκολες ώρες για την οικογένεια μας»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπρούς Γουίλις: «Ζήσε το» - Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης του μετά τα νέα για την υγεία του

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή η είδηση της ασθένειας του Μπρους Γουίλις που τον αναγκάζει να αποσυρθεί από την υποκριτική. Τα νέα έκανε γνωστοποίησε η επί χρόνια σύντροφός του, Ντέμι Μουρ με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. (Δείτε εδώ την ανάρτηση)

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μπρους Γουίλις

Η 30χρονη κόρη του, καρπός του έρωτα του 67χρονου ηθοποιού με τη Ντέμι Μουρ, προχώρησε και εκείνη σε μία συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του. Η Σκάουτ Γουίλις, αρχικά ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή τους μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του πατέρα της και έπειτα δημοσίευσε 2 συγκινητικές φωτογραφίες.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Μπρους εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε.

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό» έγραψε στο Instagram.

Η τρυφερή φωτογραφία της Ντέμι Μουρ για τα γενέθλια του Μπρους Γουίλις

Λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου ο Μπρους Γουίλις είχε τα γενέθλιά του και η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ, του ευχήθηκε με μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παρόλο που έχουν χωρίσει, μετά από 13 χρόνια γάμου, οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και οι τρεις τους κόρες παραμένουν το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής τους.

Στην φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός ήταν και οι δύο τους χαμογελαστοί και η ίδια έγραψε: "Χρόνια πολλά Μπρους! Είμαι ευγνώμων για την μεικτή μας οικογένεια", αποδεικνύοντας πως διασκεδάζουν μαζί και περνούν ευχάριστες στιγμές χωρίς τις διχόνοιες που χαρακτηρίζουν άλλα ζευγάρια της showbiz, με ένα από αυτά να είναι η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ που είναι ξανά στα μαχαίρια.