"Κόλαφος" η Ελένη Τσολάκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: « Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε αυτά που είπε»

Η αναφορά στις "αιχμηρές" του δηλώσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το βράδυ της Παρασκευής 1/4 η Ελένη Τσολάκη θα βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» όπου θα την δούμε να μιλάει για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του Open αναφέρθηκε και για τον πρώην συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος σε παλιά του δήλωση είχε αναφέρει πως ήταν η χειρότερη συνεργασία του.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχω σχολιάσει ποτέ αφενός γιατί δεν μου αρέσει αυτός ο δημόσιος διάλογος γιατί με ανθρώπους που έχουμε μοιραστεί 5 πράγματα εκτιμώ τη διαπροσωπική σχέση.

Κρατάω μόνο στα θετικά. Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε αυτά που είπε ο Γρηγόρης. Δεν θα πω χειρότερη συνεργασία, θα πω δεν ταίριαξα. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει για χρόνια από τότε, μου έστειλε μόνο ένα μήνυμα όταν ήμουν στο νοσοκομείο».

Οι δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη

«Όπως βλέπετε το κανάλι...» - Η απάντηση της Ελένης Τσολάκη για το μέλλον του Open Weekend

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε η Ελένη Τσολάκη, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε και στο τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της, Open Weekend, η οποία εδώ και καιρό δεν βγαίνει στον αέρα λόγω της έκτακτης επικαιρότητας στην Ουκρανία.

«Δεν ξέρω πότε ξανά ξεκινάμε την εκπομπή στο Open. Όπως βλέπετε το κανάλι είναι ένα κανάλι που προέχει η ενημέρωση και σε αυτό δεν χωράνε λόγια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού και όταν εκείνoi κρίνουν ότι είναι η στιγμή να εντάξουμε την ψυχαγωγία πάλι μέσα, εμείς είμαστε έτοιμη να μπούμε στη δράση.

Είναι μια σεζόν που δεν μπορείς να αποτιμήσεις τίποτα με την τηλεθέαση με τέτοια γεγονότα και τόσες παύσεις της εκπομπής. Αυτή τη στιγμή είμαστε ικανοποιημένpo με αυτό το προϊόν μου έχουμε στήσει, είμαστε ικανοποιημένoi από την ομάδα που έχουμε κι έτσι θα συνεχίσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.