Γιώργος Σόμπολος: Ο αστυνομικός ρεπόρτερ που άνοιξε την υπόθεση της Πάτρας - Η συμβουλή του πατέρα του, Πάνου

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Σόμπολος: Ο αστυνομικός ρεπόρτερ που άνοιξε την υπόθεση της Πάτρας - Η συμβουλή του πατέρα του, Πάνου

Ο Πάνος Σόμπολος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους, με πολλά χρόνια εμπειρίας στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Την αγάπη του για το επάγγελμα αλλά και την δημοσιογραφία μετέδωσε επιτυχώς και στον γιο του, Γιώργο Σόμπολο.

Σήμερα ο Γιώργος έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και έχει καταφέρει να καταξιωθεί στον χώρο. Μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει και την πρώτη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. (Δείτε τις καταθέσεις που καίνε την Ρούλα). Ποια είναι όμως τη συμβουλή που του έδωσε ο πατέρας του και την ακολουθεί μέχρι σήμερα;

Ποιος είναι ο Γιώργος Σόμπολος

Ο Γιώργος Σόμπολος είναι 40 χρονών και εργάζεται στο αστυνομικό ρεπορτάζ από το 19998, στην εφημερίδα «Μακεδονία», ενώ δύο χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ». Από το 2001 και μέχρι το 2018, συνεργάστηκε με τα ξένα πρακτορεία "Associated Press", "Reuters".

Αρθρογραφούσε σε περιοδικά, έχει δώσει ανταποκρίσεις για σοβαρά θέματα σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Μέσα Ενημέρωσης σε αρκετές χώρες του κόσμου. Από τις αρχές του 2004 έως σήμερα εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό "STAR".

Παράλληλα με ην επαγγελματική του επιτυχία, ο Γιώργος έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με την σύζυγό του και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια, μία κόρη και έναν γιο.

Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ο πατέρας του Πάνος του είχε δώσει μια μεγάλη συμβουλή.

«Ο γιος μου ακολούθησε το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ήθελα και η κόρη μου να το κάνει, αλλά εκείνη προτίμησε τη δικηγορία. Έχω πει στα παιδιά μου να αγαπάνε τη δουλειά, αλλά την οικογένειά τους να την έχουν πάνω από όλα. Αναπληρώνω τις ώρες που έχω χάσει με τα παιδιά μου, περνώντας χρόνο με τα εγγόνια μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πάνος.

Πάνος Σόμπολος: "Είναι ένα πραγματικό θρίλερ..."

Για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ρωτήθηκε ο αστυνομικός ρεπόρτερ Πάνος Σόμπολος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας 14/3.

Ο ίδιος δεν αποκλείει την περίπτωση ενός εγκλήματος, αλλά αναφέρει γενικότερα πως πρόκειται για μία υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Ελλάδα και εάν αποτελεί έγκλημα θα γραφτεί στην ιστορία του αιώνα, γι΄αυτό και όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί.

«Είναι ένα πραγματικό θρίλερ, το οποίο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν και την παραμικρή λεπτομέρεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος αστυνομικός.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Δεν αποκλείω να είναι έγκλημα. Δεν αποκλείω να είναι το οτιδήποτε. Τα έχω δει όλα. Εμείς θα πρέπει να περιμένουμε. Ο καθένας έχει στο μυαλό του διάφορα, αλλά… Αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, θα είναι το έγκλημα του αιώνα και θα εξιχνιαστεί».