Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Φωτογραφίες της Σοφίας Φυρού πριν και μετά τις πλαστικές - Παραμένει άκρως εντυπωσιακή

Αποκλειστικό υλικό!

Φωτογραφίες της Σοφίας Φυρού πριν και μετά τις πλαστικές - Παραμένει άκρως εντυπωσιακή
News 01.04.2022 17:02
Από Youweekly Team

Η Σοφία Φυρού έχει ένα από τους πιο γνωστούς λογαριασμούς στο Ελληνικό Instagram καθώς μετά από την είδηση πως είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη όπου πριν από λίγους μήνες απέκτησαν μαζί και τον καρπό του έρωτά τους, έχει καταφέρει να "κεντρίσει" αναμφίβολα τα βλέμματα.

Να τονίσουμε πως ένα περιστατικό που σημάδεψε την ζωή της ήταν τότε με τον Ηλία Βρεττό καθώς είχαν ένα σοβαρό τροχαίο την καθαρά Δευτέρα του 2018 . Μάλιστα τότε πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν και μαζί ως ζευγάρι.

Βέβαια, δεν είναι οι μόνες καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχει πειράξει τόσο τα χείλη της όσο και το στήθος της. Αυτό φυσικά δεν την σταματά από το να θεωρείτε μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα καθώς έχει όλο το πακέτο. Μάλιστα, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Φωτογραφίες της Σοφίας Φυρού πριν και μετά από τις πλαστικές

Σοφία Φυρού - Πριν τις πλαστικές

Πριν τις πλαστικές η Σοφία Φυρού;

Αποκλειστική φωτογραφία Σοφίας Φυρού

«Έσπασε» τη σιωπή της μετά τον σάλο με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη - «Θα ευχηθώ σε όλους...»

Πριν από λίγες ώρες, η Σοφία Φυρού, η αγαπημένη σύντροφος του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μητέρα του παιδιού του, έκανε ένα Q&A στο Instagram, στο οποίο μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτόν τον καιρό μετά τις κατηγορίες που δέχθηκε ο influencer.

Η ίδια εξήγησε πως ο αγαπημένος της είναι μία χαρά και πως οι δύσκολες καταστάσεις είναι για δυνατούς ανθρώπους ενώ ευχήθηκε αγάπη για όλο τον κόσμο.

Οι αναρτήσεις της Σοφίας Φυρού για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Στην ερώτηση για το πώς διαχειρίζεται όλη αυτή την κατάσταση απάντησε: «Ψύχραιμα! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Στη συνέχεια όταν την ρώτησαν αν είναι καλά ο αγαπημένος της, είπε: «Πιο δυνατός από ποτέ. Τις δυσκολίες τις έχει δώσει ο Θεούλης στους δυνατούς ανθρώπους. Ένα πράγμα θα ευχηθώ σε όλους, αγάπη!».

Σοφία Φυρού Αλέξανδρος Κοψιάλης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έτσι ήταν η Κάτια Ζυγούλη πριν τις πλαστικές και το γάμο με τον Ρουβά

Βγήκε στη φόρα βίντεο της Δήμητρας Ματσούκα πριν τις πλαστικές στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση το 1993

Share