The Masked Singer: Απαστράπτουσα η Αθηνά Οικονομάκου στην πρεμιέρα - Η ανάρτηση "φωτιά" στο Instagram

Είναι γεγονός πως είναι πανέμορφη!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
The Masked Singer: Απαστράπτουσα η Αθηνά Οικονομάκου στην πρεμιέρα - Η ανάρτηση

Την Πέμπτη 31/3 ήταν η φαντασμαγορική πρεμιέρα του The Masked Singer και πράγματι πολλοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν το νέο project του ΣΚΑΪ με αρκετό ενδιαφέρον καθώς είχε τρομερές εμφανίσεις και πολύ σασπένς. Τολμηρές και κεφάτες προσωπικότητες, αγαπητές στο κοινό, μεταμορφώνονται σε φανταστικούς χαρακτήρες φορώντας εντυπωσιακά κοστούμια, και τραγουδούν μπροστά στην επιτροπή έρευνας, ως Μάσκες!

Η λαμπερή Αθηνά Οικονομάκου στην πρεμιέρα του Masked Singer

Μια εκ των κριτών, είναι η απίθανη και ταλαντούχα ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έκανε τους πάντες να παραμιλάνε με την εμφάνιση της που κυριολεκτικά "τα έσπασε"! Με φόρεμα κολλητό γεμάτο κρυστάλλους σε nude απόχρωση, ψηλές μπότες και το πιο όμορφο χαμόγελο υποδέχτηκε το κοινό και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

«Σάκη δεν είσαι ο Κοκλώνης» - Δίκασε το Twitter

«Είσαστε έτοιμοι» μας φώναξε ο Σάκης Ρουβάς και το «The Masked Singer» σήκωσε αυλαία. Ο Σάκης γιορτάζει μαζί με τους κριτές και τους μεταμφιεσμένους ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το Twitter έχει πάρει ήδη φωτιά.

Ο παρουσιαστής, ντυμένος στα μαύρα, καλωσόρισε κοινό, τηλεθεατές και ντεντέκτιβ και δίχασε το Twitter για την εμφάνισή του σε ακόμα μια παρουσίαση ενός project.

Κάποιοι απόλαυσαν την εικόνα του και άλλοι θα ήθελαν κάποιον άλλον στη θέση του.