Δεν της φαίνεται καθόλου - Στο φως η πραγματική ηλικία της Χάρις Αλεξίου

Κρατιέται ωστόσο άψογα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν της φαίνεται καθόλου - Στο φως η πραγματική ηλικία της Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις σημαντικότερες του ελληνικού τραγουδιού και η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια σε πωλήσεις δίσκων στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Είναι μία από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού από τη δεκαετία του 1970. Έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους τραγουδιστές, μουσικοσυνθέτες και στιχουργούς, παλαιότερους και νεότερους, είτε δισκογραφικά είτε σε μουσικές σκηνές, πίστες και συναυλίες. Έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες αίθουσες του κόσμου και έχει τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις.

 Στο φως η πραγματική ηλικία της Χάρις Αλεξίου

Η πραγματική ηλικία της Χάρις Αλεξίου

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 προσωπικούς δίσκους. Παρότι η ίδια δε συνηθίζει να αναφέρεται στις πωλήσεις των δίσκων της, σύμφωνα με την έρευνα του Πέτρου Δραγουμάνου (2009), η Χάρις Αλεξίου είναι στην πρώτη θέση μεταξύ των τραγουδιστριών και συνολικά στην τρίτη πίσω από τους Γιώργο Νταλάρα και Γιάννη Πάριο στην κατάταξη με τις περισσότερες πωλήσεις προσωπικών δίσκων που έχουν γίνει χρυσοί ή πλατινένιοι από το 1970 έως το 2009.

Η Χάρις Αλέξιου είναι 71 ετών, γεννήθηκε στη Θήβα το 1950 και από το 1958 ζει στην Αθήνα. Ο πατέρας της ήταν αγρότης από τη Θήβα και η μητέρα της μοδίστρα Μικρασιάτισσα -δείτε εδώ ποιος είναι ο αδερφός της-.

Ατημέλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Η πραγματική εικόνα της

Η Χάρις Αλεξίου μπορεί να έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από το τραγούδι, ωστόσο βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, ενώ μάλιστα μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εξομολογηθεί για τον καρκίνο.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό, η ίδια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της αρκετά ατημέλητη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. «Λίγη ξεκούραση , λίγη βόλτα χωρίς μακιγιάζ και πάμε πάλι», είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η πραγματική εικόνα της Χάρις Αλεξίου