Χωρίς την Σπυροπούλου πέρασε τα γενέθλια του ο Σταθοκωστόπουλος - Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Ποιος ο λόγος που δεν πέρασαν μαζί αυτήν την μερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς την Σπυροπούλου πέρασε τα γενέθλια του ο Σταθοκωστόπουλος - Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την παρουσιάστρια διαχυτική και πολύ εκδηλωτική με τον σύντροφό της. Όμως, στα φετινά γενέθλια του, εκείνη δεν ήταν εκεί. Αρκέστηκε στην ανάρτηση μιας παλιάς φωτογραφίας τους και σε μια δημόσια ευχή.

Γιατί πέρασαν χωριστά γενέθλια Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος

Σύμφωνα με την Real, ο λόγος που δεν γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του επιχειρηματία ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κωνσταντίνας, η οποία έπρεπε να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής της, Κάτι Ξαναψήνεται.

Χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε τα γενέθλια του ο Σταθοκωστόπουλος

Μπορεί να μην αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον, αυτή τη φορά όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είχαν προτεραιότητα. Η παρουσιάστρια απόλαυσε την διαμονή της στην Θεσσαλονίκη. Κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, δοκίμασε υπέροχες γεύσεις σε γνωστά εστιατόρια και έκανε βόλτες στην παραλία. Μπορεί να αγαπά την Θεσσαλονίκη και να περνά πάντα υπέροχα εκεί, όμως η επιστροφή στην αγκαλιά του συντρόφου της ήταν κάτι που περίμενε με ανυπομονησία.

Φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδο τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον αγαπημένο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο είναι τέρμα ερωτευμένοι και όπως είναι λογικό δεν το κρύβουν. Μάλιστα, οι δυο τους είναι δύο χρόνια μαζί και συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή της σχέση τους.

Μάλιστα, οι ίδιοι είναι αρκετά δραστήριοι καθώς τους αρέσουν οι εξορμήσεις καθώς πρόσφατα βρέθηκαν στην Ρώμη. Αυτή τη φορά, βρέθηκαν στη HORECA, στη γνωστή έκθεση εστίασης στην Αθήνα, η οποία αφορά την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης.

Όπως θα δείτε και παρακάτω από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του YouWeekly.gr το ερωτευμένο ζευγάρι χάζεψε τα περίπτερα των καταστημάτων, συνομίλησαν με φίλους τους ενώ έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος

Σταθοκωστόπουλος - Σπυροπούλου

Αποκλειστικές φωτογραφίες Σπυροπούλου - Σταοκωστόπουλος