Τίτλου τέλους για Δημήτρη Κεχαγιά και Κατερίνα Λιόλιου

Έχουν χωρίσει εδώ και μερικές εβδομάδες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τίτλου τέλους για Δημήτρη Κεχαγιά και Κατερίνα Λιόλιου

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην σχέση της Κατερίνας Λιόλου και του Δημήτρη Κεχαγιά. Το ειδύλλιο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 και πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Real, τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τίτλου τέλους για Δημήτρη Κεχαγιά και Κατερίνα Λιόλιου

Η τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης του Big Brother 1 είχαν χωρίσει ξανά τον περασμένο Νοέμβριο. Όταν την Πρωτοχρονιά του 2022 η Κατερίνα ως coach της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κέρδισε την πρώτη θέση στο J2US, ο Δημήτρης είχε βρεθεί στα παρασκήνια καμαρώνοντας την αγαπημένη του και όλοι τότε συμπέραναν πως είναι και πάλι μαζί.

Φαίνεται, όμως, πως δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα όποια εμπόδια βρέθηκαν στον δρόμο τους και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

Τίτλου τέλους για Δημήτρη Κεχαγιά και Κατερίνα Λιόλιου

Αμηχανία για την Λιόλιου μετά τις δηλώσεις του Κεχαγιά - «Σαν παρακαλώ δεν...»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε μέσω skype η Κατερίνα Λιόλιου για να μιλήσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τη νίκη τους στον τελικό του J2US. Ωστόσο, είχαν στην τραγουδίστρια μια μικρή έκπληξη που την έφερε σε μεγάλη αμηχανία.

Συγκεκριμένα, πρόβαλλαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Κεχαγιά από τον τελικό όπου βρέθηκε για να τον παρακολουθήσει από τα backstage.

«Είμαι στο σόου γιατί μου αρέσει πολύ. Ξενυχτώ από μικρός. Τους ξέρω όλους… Δεν ξέρω τι είχατε διαβάσει και που. Εγώ ότι και να πω, δεν ξέρω πως θα περάσει. Προτιμώ να μην λέω τίποτα για όλα αυτά και προτιμώ να μην μιλώ για τα προσωπικά μου», ανέφερε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Μετά την προβολή του αποσπάσματος και ρώτησαν την Κατερίνα Λιόλιου για την μεταξύ τους σχέση, εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω τι λέτε εκεί στην ωραία σας παρέα. Εγώ είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου… Είστε γλυκύτατοι αλλά σας παρακαλώ δεν θέλω τίποτα. Αξίζει να δώσουμε όλα τα φώτα σήμερα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ευχαριστώ πάρα πολύ».