Καλύτερα Δε Γίνεται: Έπιασε φωτιά το πλατό της Ναταλίας Γερμανού την ώρα της εκπομπής - Έντρομοι όλοι

Πέρασαν αμέσως σε διαφημίσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καλύτερα Δε Γίνεται: Έπιασε φωτιά το πλατό της Ναταλίας Γερμανού την ώρα της εκπομπής - Έντρομοι όλοι

Το τηλεοπτικό κοινό καλησπέρισε για ακόμη μια Κυριακή η Ναταλία Γερμανού, μέσα από συχνότητα του Alpha και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Όπως και χθες 2/3 έτσι και σήμερα η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της ασχολήθηκε με την υπόθεση της Πάτρας και τις συγκλονιστικές εξελίξεις που βγαίνουν λεπτό προς λεπτό στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ροής του προγράμματος, συνέβη κάτι απρόοπτο καθώς ξαφνιλά πήρε φωτιά ένα σημείο στο πλατό, με αποτέλεσμα η Ναταλία Γερμανού να περάσει σε διαφημίσεις.

«Έχει πιάσει φωτιά; Πάμε σε διάλειμμα, έχουμε πιάσει και φωτιά», είπε η Ναταλία Γερμανού, ενώ μια συνεργάτη της ανέφερε: «Μυρίζει κιόλας».

Η στιγμή που πιάνει φωτιά το πλατό της Ναταλίας Γερμανού

«Μήπως να φωνάξουμε κανέναν παπά;» - Η Ναταλία Γερμανού τα ''έχασε'' στον αέρα της εκπομπής

Η Ναταλία Γερμανού, μπορεί έκανε μια στενάχωρη έναρξη το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3 στο Καλύτερα Δε Γίνεται, ωστόσο τη συνέχεια της εκπομπής έμελλε να βρει το κέφι της. Ενώ το πάνελ σχολίαζε εξελίξεις από το Survivor 5 , ακούστηκε ξαφνικά ένας περίεργο ήχος.

Η Ναταλία αρχικά τα έχασε, αφού όμως έδωσε λίγο χρόνο για να δει τι συμβαίνει κατάλαβε ότι μάλλον πρόκειται για κάποιο τεχνικό θέμα ή αυτό που λένε κοινώς μάτι.

«Μήπως να φωνάξουμε κανέναν παπά;» είπε με χιούμορ η Ναταλία Γερμανού.