Χάρης Βαρθακούρης: «Αυτό που σνόμπαρα...» - Ο πραγματικός λόγος που συμμετείχε στο Big Brother ο τραγουδιστής

«Καταλήγω ότι ίσως...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: «Αυτό που σνόμπαρα...» - Ο πραγματικός λόγος που συμμετείχε στο Big Brother ο τραγουδιστής

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 3/4 και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για την συμμετοχή του στο Big Brother. Ο τραγουδιστής είναι πάντα ειλικρινής στις δηλώσεις του και έτσι και τώρα μίλησε ανοιχτά για το αληθινό του κίνητρο να βρεθεί στο reality.

Για την αγαπημένη του Αντελίνα μίλησε ξανά με πολύ τρυφερά και γεμάτα αγάπη λόγια, μιας και ποτέ δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Συγκεκριμένα, παρά τη διαφορά ηλικίας εκείνος τη θαυμάζει και το έδειξε ανοιχτά, δηλώνοντας τι θαυμάζει σε εκείνη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother

«Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος κατέληξα ότι αυτό που σνόμπαρα – που ήταν η κλισαδούρα του να είμαι κριτής – καταλήγω ότι ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσω γιατί μου λένε “κρίμα ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος να μην είναι κριτής”».

«Αγαπάω τα πάντα στην Αντελίνα. Η Αντελίνα έχει τσαγανό που εγώ δεν το έχω τόσο. Είναι μαχητής. Είναι ακριβοδίκαια, αυστηρή και τίμια και αν θέλω να βγάλω ένα φίδι από την τρύπα το αναθέτω στην Αντελίνα»

Ο έρωτας αυτός εκδηλώνεται συνεχώς με κάθε τρόπο, οι δημόσιες ευχές για τη γιορτή του Χάρη

Την ονομαστική τους εορτή του Χάρη στις 10/2 γιόρτασε η Αντελίνα Βαρθακούρη και θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της μέσα από τα social media.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και πολύ συχνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές με τα παιδιά τους αλλά και την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Αντελίνα έστειλε τις ευχές της και δημόσια στον Χάρη, αναρτώντας μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Χρόνια πολλά αγάπη μας! Γερός, τυχερός και πολύ ευτυχισμένος! Να σε χαιρόμαστε! Σ'αγαπάμε απέραντα! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν... Όλα τα καλά μέσα από την καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα, που πρόσφατα έκανε και μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

undefined