«Καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο...» - Το τηλεοπτικό μέλλον Γκουντάρα και Κακκαβά

«Είναι η εποχή που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο...» - Το τηλεοπτικό μέλλον Γκουντάρα και Κακκαβά

Το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, που απολαμβάνουμε στην εκπομπή Όλα Γκουντ, Ναταλί Κακκαβά και Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Status και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στο τηλεοπτικό του μέλλον.

Η παρουσιάστρια έχοντας ξανά μιλήσει για το ζήτημα αυτό ξεκαθάρισε πως με παντοτινή της προτεραιότητα τα παιδιά, θα συνεχίσει να είναι στον ΣΚΑΙ, όπως αναφέρει και το συμβόλαιο της. Φυσικά υπάρχουν προτάσεις , που είναι υπό συζήτηση αλλά πρώτο τους μέλημα είναι να στηρίξουν τον σταθμό, στον οποίο βρίσκονται.

Το τηλεοπτικό βίντεο του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα

«Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, δεν έχουμε κάνει συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Είναι η εποχή που πρέπει να μιλήσεις, που σε καλούν να μιλήσεις, που σου προτείνουν και είτε αποδέχεσαι είτε δεν αποδέχεσαι», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Με τον ΣΚΑΪ το συμβόλαιό μας είναι 1+1, οπότε, φυσικά, προτεραιότητα έχει η συζήτηση με τον ΣΚΑΪ. Εννοείται ότι είναι το κανάλι, το οποίο μας εμπιστεύθηκε και μάλιστα σε δύο πολύ σπουδαία πρότζεκτ. Η προτεραιότητά μας είναι και νομικά και ηθικά να μιλήσουμε με τον ΣΚΑΪ», συμπλήρωσε η Νάταλι Κάκκαβα.

«Πάντα υπάρχουν συζητήσεις, καλό είναι να χτυπάει το τηλέφωνο γιατί είναι πολύ τιμητικό και στο τέλος τα βάζεις όλα κάτω και λες παίρνω αυτή την απόφαση», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Χωρίζουν οι δρόμοι του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κακκαβά

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ταυτόχρονα ένα αχτύπητο τηλεοπτικό δίδυμο! Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έχουν δοκιμαστεί από κοινού σε αρκετά τηλεοπτικό project, όπως το Big Brother αλλά και το Όλα Γκουντ που παίζει τα Σαββατοκύριακα στον ΣΚΑΙ αλλά παρά το γεγονός πως η χημεία του είναι απίστευτα δυνατή, το κοινό δεν είναι φαν κι αυτό φαίνεται από τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνονται στα μηχανάκια της AGB.

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και όπως είναι φυσικό τα κανάλια δημιουργούν το νέο πρόγραμμα και βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με παρουσιαστές. Αυτό κάνει και ο σταθμός του Φαλήρου με το μέλλον του ζευγαριού δυστυχώς δεν είναι και πολύ... καλό!

Υπάρχει ένα τηλεπαιχνίδι στα σκαριά που φέρεται να έχει παρουσιαστή τον Γκουντάρα χωρίς όμως να είναι κάτι επίσημα ανακοινώσιμο... Το κανάλι πιστεύει πολύ τον δημοσιογράφο και θεωρεί πως έχει προοπτικές. Από την άλλη για την Κάκκαβα ούτε λόγος...