Οι μικρές τους κόρες τρέλαναν το Instagram: Μικρή απόδραση στην πόλη για την οικογένεια Μπόμπα - Τανιμανίδη

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι μικρές τους κόρες τρέλαναν το Instagram: Μικρή απόδραση στην πόλη για την οικογένεια Μπόμπα - Τανιμανίδη

Η οικογένεια Τανιμανίδη - Μπόμπα την Κυριακή 3/4 αποφάσισε να ξεσκάσει λιγάκι, αφού τελείωσε με την περιποίηση των μικρών πριγκιπισσών και επισκέφθηκε το μαγαζί του φίλου τους, Μάνου Γαβρά. Παρά το γεγονός ότι έχουν μετατρέψει το σπίτι τους σε έναν παράδεισο για τα παιδιά τους, η επιλογή της βόλτας ήταν η τέλεια ευκαιρία να απολαύσουν τον ήλιο που ξεπρόβαλε για λίγο.

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε κόβωντας τα νύχια της μικρής της, ενώ εκείνη κάθεται απόλυτα ήρεμη στην αγκαλιά της μητέρας της, ενώ ακολούθησε και brunch με τις δύο κόρες να εξερευνούν το μενού καθισμένες στα καροτσάκια τους, όπως άλλωστε αρέσει σε όλα τα μωρά όταν βρίσκουν νέα αντικείμενα μπροστά τους.

Οι γονείς τους το απολαμβάνουν και γελούν μαζί τους, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνουν και απολαμβανουν κι εκείνοι την ημέρα με τον φίλο τους, που απαθανάτισε και αυτές τις στιγμές.

Οι μικρές κόρες του Τανίμανίδη και της Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα και η κόρη της

Τα παιδιά της Χριστίνα Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Οι δίδυμες της Μπόμπα και του Τανιμανίδη

Η Αριάνα και η Φιλίππα

Η Χριστίνα Μπόμπα κάνει yoga με την κόρη της - Η μοναδική φωτογραφία που ''έριξε'' το Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει να μας χαρίσει πολλές μαγικές στιγμές από τη νέα της ζωή με τα δίδυμα κορίτσια της. Και ενώ κάθε φορά νομίζουμε ό,τι έχουμε δει την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram προφίλ της μανούλας, κάθε φορά μας τρελαίνει περισσότερο.

Αν και η Μπόμπα με τον Τανιμανίδη μοιράζουν το χρόνο ανάμεσα στα μωράκια τους, καθώς βλέπουμε τον Σάκη με το που ξυπνάει να ασχολείται με την Φιλίππα και την Αριάνα. Το απόγευμα της Τετάρτης 23/3 η influencer είχε τη σειρά της και όπως μας έδειξε με ένα post, βρέθηκε να κάνει yoga στο σπίτι. Το καλοκαίρι πλησιάζει και έτσι έχει βάλει μπροστά να επαναφέρει το πολύ γυμνασμένο κορμί, που είχε.

«Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μάθημα yoga..She’s a natura, έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.