GNTM 5: "Κλειδώνει" η επιστροφή της Βίκυς Καγιά - Ο νέος ρόλος του Γιώργου Καράβα

Τα πάνω κάτω με τον νέο κύκλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5:

Ένα βήμα πριν από την τελική οριστικοποίηση βρίσκονται οι συζητήσεις του STAR με την Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM 5, το οποίο θα είναι μόνο με γυναίκες και όχι με άντρες.

"Κλειδώνει" η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM 5

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς κατέστησε σαφές στην παρουσιάστρια ότι την θέλει πίσω στο ριάλιτι μοντέλων και πλέον οδεύει προς κλείσιμο του deal. Παρά την αρχικά αρνητικά της στάση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Βίκυ Καγιά φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το τελικό ναι.

Το STAR θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του GNTM το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το Shopping Star.

Όλο το πρότζεκτ επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα. Μάλιστα, ακόμα ένα πρόσωπο του GNTM φέρεται δεμένο στο πρότζεκτ. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος κατά την απουσία της Βίκυς Καγιά στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι, ανέλαβε την παρουσίαση του live σκέλους του τελικού, αποσπώντας θετικά σχόλια. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από άλλα κανάλια, που τον προσέγγισαν με προτάσεις συνεργασίας.

'Κλειδώνει' η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM 5 

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε συγκεκριμένα και στο ραντάρ του MEGA, όταν στις αρχές του έτους το κανάλι ήταν σε φάση αναζήτησης προσώπου για την στελέχωση ψυχαγωγικού πρότζεκτ. Λίγο μετά τη λήξη του GNTM, το MEGA φέρεται να τον προσέγγισε για να του προτείνει την παρουσίαση του X-Factor.

Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν και ο Γιώργος Καράβας παρέμεινε στο STAR. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων με αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, ανατρέποντας την έως τώρα σύνθεσή της.

Τα σχόλια του κοινού στα social media για το GNTM 5

Σε λίγο καιρό, επιστρέφει το νέο και ανανεωμένο GNTM 5, το οποίο όπως ανακοινώθηκε θα έχει μόνο κορίτσια. Μόλις η ανακοίνωση κυκλοφόρησε και επίσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής το φανατικό κοινό έσπευσε να σχολιάσει και η αλήθεια έιναι πως πολλοί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με αυτή την απόφαση.

Κάτω από τα σχόλια στο Youtube και το Instagram κάποιοι απορούν για το τι θα συμβεί και γιατί έγινε αυτή η επιλογή, ενώ άλλοι θεωρούν πως χωρίς τα αγόρια, το σόου δεν θα είναι καθόλου επιτυχημένο. Παρόλα αυτά υπήξαν και κάποια θετικά σχόλια.

Τα σχόλια του κοινού για το GNTM

Τα σχόλια του κοινού για το GNTM 5

Τα σχόλια του κοινού για το νέο GNTM