Έχει μείνει μισή - Δεκάδες σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Αννίτας Πάνια στην παραλία

Είναι 52 και κορμάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει μείνει μισή - Δεκάδες σχόλια κάτω από την φωτογραφία της Αννίτας Πάνια στην παραλία

Η Αννίτα Πάνια μας εκπλήσσει όταν κάνει κάποια πιο προσωπική της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η παρουσιάστρια θέλει να μένει μακριά από τα media και να μην σχολιάζεται από τις εκπομπές, με σκοπό να προστατεύσει την προσωπική της ζωή, αλλά και τον γιο της που πρόσφατα είχε γίνει viral.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε σε παραλιακή περιοχή με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Η φωτογραφία της Αννίτας Πάνια

Αυτό ωστόσο που τράβηξε το ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως η Αννίτα Πάνια έχει αδυνατήσει πάρα πολύ και έχει μείνει κυριολεκτικά μισή. Βέβαια, μπορεί να φταίνε και τα μαύρα που φοράς όμως.. δύσκολο.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια

Το πρόγραμμα του Open έχει αλλάξει δραστικά εξαιτίας των παγκοσμίων εξελίξεων, που συνταράσσουν, με τον πόλεμο της Ουκρανίας να έχει αφήσει χώρο επί της ουσίας μονάχα για την ενημέρωση του σταθμού, με επιρροή και σε άλλα, βασικά πρόσωπα.

Εδώ και πολλές ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Open με μαραθώνια ενημέρωση, ακολουθεί αποκλειστικά τη πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ροή του προγράμματός του και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να μην προβληθούν, ανάμεσα σε αυτές και το «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, που δεν γινόταν να εξαιρεθεί από την απόφαση του καναλιού.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, και το Open να μην παίρνει την απόφαση να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του μπροστά στις εξελίξεις, όπως έκαναν τα άλλα κανάλια, δημιουργείται η απορία μήπως έρχεται πρόωρα το τέλος για την φετινή σεζόν για την παρουσιάστρια, που εντυπωσίασε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν, που είχαμε συνηθίσει.

Καμία απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις εξελίξεις, να έρθει το τέλος της εκπομπής για την χρονιά αυτή, με την Πάνια να έχει μείνει ήδη εκτός εδώ και αρκετές μέρες και να ανανεώνει, ενδεχομένως, το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.