Δανάη Μπάρκα: «Η φωνή της γιαγιάς μου...» - ''Ραγίζει'' καρδιές η παρουσιάστρια με ένα post στο Instagram

Είναι το γούρι της και την επισκέφτηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Η φωνή της γιαγιάς μου...» - ''Ραγίζει'' καρδιές η παρουσιάστρια με ένα post στο Instagram

Οι κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης μπορεί να είναι μπροστά σε ρόλους παρουσίασης και να δείχνουν πολύ δυναμικές, όμως σίγουρα και αυτές έχουν ανάγκη να αντλούν από κάπου δύναμη. Η Δανάη Μπάρκα, όπως και άλλες συνάδελφοι της, συχνά μας δείχνουν πόσο σημαντικοί είναι οι μεγαλύτεροι άνθρωποι στη ζωή μας κα πόσο καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει.

Μια γλυκεία ανάρτηση στο Instagram έκανε με τη γιαγιά της, η οποία της εύχεται καλή επιτυχία και μοιράζεται λόγια αγάπης για την αδυναμία της, η οποία δεν είναι άλλη από την εγγονή της.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με τη γιαγιά της

Το γούρι μου. Πριν από κάθε αρχή, πριν από κάθε πρεμιέρα είναι η μέρα της. Αγκαλιές, χαμόγελα, ιστορίες, φιλιά, ευχές και μετά νιώθω λίγο περισσότερο έτοιμη να κάνω το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, οι άνθρωποι που όλη τους την ζωή την αφιέρωσαν στα παιδιά τους, στα εγγόνια τους και μέσα από αυτά αγαπάνε τα παιδιά όλου του κόσμου.

Η γιαγιά μου. Η φωνή της γιαγιάς μου, το πιο γλυκό νανούρισμα. Η πιο όμορφη ανάμνηση μου. Η γιαγιά με ρώτησε «τι κάνουν οι φίλοι σου στο Ίντερνετ;;» Και είπα έλα να τους στείλουμε ένα βίντεο να ξεχαστούν και να σε δουν να χαμογελάσουν επειδή τις τελευταίες μέρες είμαστε όλοι περίεργα,και τσουπ,το βίντεο! Καλή Κυριακή.
Τρέχω για γενική πρόβα,αύριο. Ο Υ Ρ Α Ν Ι Α || πρεμιερα

Τα δάκρυά της Δανάη Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

Οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας έχουν συνταράξει το πανελλήνιο. Η προσαγωγή της μητέρας, Ρούλας Μπισπιρίγκου ως τη βασική ύποπτο για δολοφονία εκ προθέσεως έχουν συγκλονίσει τους πάντες και πόσο μάλλον τις νεαρές μητέρες. Φυσικά δεν θα μπορούν να μείνουν ασυγκίνητες από την υπόθεση και η Δανάη Μπάρκα με τη Δέσποινα Καμπούρη.

Οι δύο παρουσιάστριες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, έπειτα από τα νέα για τη χορήγηση της κεταμίνης στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής, δεν έκρυψαν τον αποτροπιασμό τους για την υπόθεση, ωστόσο με τρεμάμενη φωνή προσπαθούσαν να βρουν μία εξήγηση για όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και που οδήγησαν στον θάνατο την 9χρονη Τζωρτζίνα.