Ασύλληπτο περιστατικό στο Super Κατερίνα - Μπέρδεψαν την Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Η Κατερίνα Καινούργιου είμαι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ασύλληπτο περιστατικό στο Super Κατερίνα - Μπέρδεψαν την Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

Μέσω skype μίλησε το πρωί της Τρίτης 5/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Σταύρος Μπαλάσκας, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, εκείνος αποκάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου... κα. Μαλέσκου, με την παρουσιάστρια να του λέει πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου και όχι η Ιωάννα Μαλέσκου με εκείνον να ζητά συγνώμη και να σημειώνει ότι γνωρίζει πολύ καλά τον πατέρα της.

«Είστε φίλες απ΄ ότι ξέρω», της είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας με την Κατερίνα να απαντά: «Δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα, δεν πειράζει...»!

Η στιγμή που ο Σταύρος Μπαλάσκας μπέρδεψε την Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι είπε ο Μπαλάσκας για την υπόθεση στην Πάτρα στον αέρα της εκπομπής

«Ήταν απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Όταν τη συλλάβαμε δεν την είπαμε καν για σύλληψη για να μην τρέξει, να μην χτυπήσει, να μην κάνει κακό στον εαυτό της, Είχαμε στο μυαλό μας και είχαμε τις εντολές, να προσέχουμε πάρα πολύ ώστε να μην υπάρξει ούτε μία γρατζουνιά επάνω στη Ρούλα.

Όταν την πήραμε την πήγαμε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοι ήταν εντεταλμένοι, οπτικά να την παρατηρούν συνεχώς για να μην κάνει κακό στον εαυτό της. Παρόλα αυτά είδατε ότι η γκέλα πήγε να γίνει από το ψέμα της μαμάς της. Δράσαμε άμεσα εμείς, τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την είδε ιατροδικαστής, δεν βρήκε τίποτα πάνω της και έκλεισε. Εμείς αυτά τα περιμέναμε.

Πάντως και εκείνη δεν είχε τάσεις ούτε να αυτοτραυματιστεί, ούτε να χτυπήσει, ούτε να κάνει κακό στον εαυτό της. Ήταν σχεδόν κατατονική κατά όλη την κράτησή της. Έτρωγε και δεν μιλούσε. Οι αστυνομικοί απαγορεύονταν να της μιλάνε», κατέληξε.