Οικονομικά προβλήματα για την Χριστίνα Σούζη: Χάνει το σπίτι της η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οικονομικά προβλήματα για την Χριστίνα Σούζη: Χάνει το σπίτι της η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ

Παρά τις ατελείωτες ώρες εργασίας της δημοφιλούς μετεωρολόγου του ΣΚΑΙ όπως έχει αποκαλυφθεί με επίσημα έγραφα, η Χριστίνα Σούζη με τον σύζυγό της Γιάννη, κινδυνεύουν να χάσουν το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao της Τρίτης 5/4!

Το σπίτι που απέκτησαν με σκληρή δουλειά το 1982 (δείτε εδώ φωτογραφία) στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, πλησίον της πλατείας Πλαστήρα.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 81 τ.μ., τρίτου ορόφου το οποίο στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 βγήκε σε πλειστηριασμό η ALPHA BANK με τιμή πρώτης προσφοράς 104.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ακίνητο σύμφωνα με την Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών βαραίνει προσημείωση υποθήκης υπέρ της "Εμπορικής τράπεζας της Ελλάδος" για ποσό 75.000 ευρώ καθώς και προσημείωση στην "ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ" για ποσό 36.120 ευρώ, όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao.

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Σούζη

Η ίδια η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ σε συνέντευξή της παλαιότερα είχε αναφερθεί σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, απόρροια της κρίσης,

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι αναγκάστηκε να πουλήσουν με τον σύζυγό της το φουσκωτό που διέθεταν, προκειμένου να βοηθήσουν την κόρη τους.

"Η κρίση με πήγε πολύ πίσω. Δεν φαντάστηκα ότι θα ήμουν σε αυτή την φάση της ζωής μου. Δεν λέω να κάνω μια ζωή χλιδάτη αλλά αν έχω κι ένα φουσκωτό... τι έγινε; Αγάπη είναι αυτή και δεν μπορώ να την έχω πια. Το πούλησα με το που άρχισε η κρίση.

Δεν μπορούσα να το συντηρήσω. Προτιμώ να δώσω στα παιδιά μου παρά να περνάω εγώ καλά. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πια και η κόρη μου δεν έχει δουλειά συγκεκριμένη. Προσπαθεί να κάνει το διδακτορικό της.".