«Είχα παρακολουθήσει τον...» - Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει

Για ποιον μιλάει η τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχα παρακολουθήσει τον...» - Η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα του Happy Day τη Δευτέρα 4/3 και έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος είχε σχέση με αρκετές διάσημες, και τα πιστεύω της για την απιστία. Μάλιστα, μίλησε ανοιχτά ακόμη και για την "στιγμή αδυναμίας" της, όπου έφτασε στο σημείο να παρακολουθήσει τον σύντροφό της.

Οι σοκαριστικές δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου

«Είμαι μόνη σαν τον λεμόνι. Μου λείπει ο έρωτας, θέλω να ερωτευτώ. Δεν μπορώ τη συντροφικότητα και τη σύνταξη. Στον άντρα αν μου αρέσει θα το δείξω», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Έχω παρακολουθήσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο παλιά. Υποπτευόμουν ότι με κάποια τσιλιμπούρδιζε και μου λέει θα πάω για καφέ με έναν φίλο μας. Ντύθηκα γριά και έφυγα από τα Μελίσσια και πήγα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με χειμώνα καιρό, είχα βάλει και μαξιλάρι στην πλάτη για καμπούρα, είχα βαφτεί και καθόμουν έξω από την καφετέρια. Πέρασε από μπροστά μου και δεν με κατάλαβε».

Έπειτα, επισήμανε: «Συγχωρώ την απιστία. Αν είναι δεσμός όχι, αλλά αν συμβεί τώρα κάτι και είσαι και πολλά χρόνια με τον άλλον. Έχω απιστήσει κι εγώ».

«Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα...»

Η Σοφία Βόσσου ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο bullying που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της αλλά στη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε σε μικρή ηλικία και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Με αφορμή τις δηλώσεις της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί και αυτή μια δική της εμπειρία.

«Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στα 10 μου στο λεωφορείο κιόλας μαζί με την μαμά μου, ένας από αυτούς που ακουμπάνε και δεν ήξερα. Κατεβαίνω, το βλέπει η μάνα μου, ταράχτηκε, τι να μου πει κι εμένα η γυναίκα», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ακόμη μία παρενόχληση που έγινε έξω από το σπίτι της.