Καταδικάστηκε πρώην σύντροφος παίκτριας στο Nomads για κακοποίηση - Η ποινή που του υποβλήθηκε

Ξέσπασε σε κλάματα η influencer μετά την καταδίκη του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Καταδικάστηκε πρώην σύντροφος παίκτριας στο Nomads για κακοποίηση - Η ποινή που του υποβλήθηκε

Πριν λίγα χρονιά, η γνωστή influencer Σίσσυ Ζουρνατζή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό λίγο πριν μπει το 2019. Καλεσμένος σε εκπομπή, ο κατηγορούμενος μαζί με τον δικηγόρο του είχε αρνηθεί το γεγονός, ωστόσο μετά τη μήνυση που υπέβαλε η κ.Ζουρνατζή, ασκήθηκε σε βάρος του 29χρονου ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ένοχος για την κακοποίηση της ο πρώην σύντροφος της

Ο 29χρονος επιχειρηματίας κάθισε στο εδώλιο αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας και συκοφαντικής δυσφήμισης. Στο δικαστήριο βρέθηκε και η influencer, καταθέτοντας όσα έζησε, ενώ στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

H Σίσσυ Ζουρνατζή περιέγραψε στο δικαστήριο, ότι είχε υποστεί βία και στο παρελθόν από τον πρώην σύντροφό της ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεσή της, ένας άγριος ξυλοδαρμός, όμως άργησε να πάει στο νοσοκομείο και όταν το έκανε μερικές ημέρες μετά, διαγνώστηκε με δύο σπασμένα πλευρά.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα τη χτυπούσε και πως τα σπασμένα πλευρά πιθανόν ήταν τραυματισμός από το γυμναστήριο ή το μποξ, με το οποίο ασχολούνταν η μάρτυρας.

Οι ισχυρισμοί του ωστόσο δε φάνηκαν ικανοί να πείσουν το δικαστήριο, που τελικά τον έκρινε ένοχο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα.

Τι είχε αναφέρει η ίδια όταν γνωστοποίησε το γεγονός

«Γνωρίστηκα με αυτόν τον άνθρωπο, όπως γνωρίζονται όλα τα ζευγάρια. Υπήρχε πολλή διεκδίκηση και συνεχόμενη θα έλεγα χωρίς να παίρνω κάποια ανάσα. Γοητεύτηκα και έκανα σχέση μαζί του. Συμβαίνει. Το πρώτο σκηνικό ξεκίνησε την πρώτη με δεύτερη εβδομάδα. Ήμουν 26 ετών. Οι σχέσεις μου μέχρι τότε δεν είχαν κάτι παρόμοιο οπότε δε μπορούσα να καταλάβω αν αυτή η βία θα συνεχιστεί. Είχα ακουστά κάτι αλλά τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο όλο αυτό με τη βία των γυναικών και πως πρέπει να το αντιμετωπίζουν. Δεν υπάρχει ενημέρωση. Ντράπηκα τότε να μιλήσω ακόμα και στους γονείς μου γι’ αυτό το περιστατικό και το δούλεψα απλά μέσα μου.

Άρχισε να με ελέγχει σε όλα. Το δέχτηκα γιατί ήθελα να του δείξω ότι δεν του κρύβω και κάτι οπότε δε με ένοιαζε να παρακολουθεί τα social μου. Το διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να με αποκλείσει από τους πάντες, από τους φίλους και τις δουλειές μου. Δε με άφηνε να δουλεύω παρά μόνο στη δική του δουλειά, γιατί αυτή όπως έλεγε θα μου έδινε περισσότερα κέρδη από οπουδήποτε αλλού. Ήθελε έναν πλήρη έλεγχο. Δεν είχα πλέον φίλους», είπε αρχικά.