Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Το εκθαμβωτικό νυφικό που επέλεξε

Φωτογραφίες από τον γάμο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε πρώην παίκτρια του My Style Rocks - Το εκθαμβωτικό νυφικό που επέλεξε

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Εύα Μπάση, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μιας και ανακοίνωσε πως ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο της.

Οι φωτογραφίες γάμου της Εύας Μπάση

«Αγάπη είναι να κοιτάς στην ίδια κατεύθυνση την ζωή, αγαπη είναι να αγαπάς τα ελαττώματα αλλά και τα καλά του,αγάπη είναι να σέβεσαι τα θέλω του αλλά και να εκτιμάς τις στιγμές, εύκολες , δύσκολες, με χαρές και με δάκρυα όλα είναι στην ζωή αρκεί να μην αφήνεις το χέρι του ποτε…! Αγάπη ,μεγάλη και δύσκολη λέξη να ειπωθεί πραγματικά και αληθινά από τα βαθύ της ψυχής σου ,μόνο έτσι όμως αξίζει να ειπωθεί χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς εκβιασμό συναισθημάτων …!

Εύχομαι σε όσες είστε ελεύθερες να βρείτε αυτόν τον άντρα που θα σας βγάλει αυτά τα μοναδικά συναισθήματα και να μην του αφήσετε ποτέ το χέρι γιατί ο σωστός ο άντρας όταν μια γυναίκα του κρατάει σφιχτά το χέρι μπορεί να μετακινήσει βουνά και μπορεί να κατεβάσει τον ουρανό με τα άστρα κυριολεκτικά…!

Ευχαριστούμε πολύ ,τους λίγους αλλά εκλεκτούς ,που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον γάμο μας ,αλλά και έναν έναν εσάς που μας δώσατε χαρά στέλνοντας ένα μήνυμα με τις ευχές σας ,άντε και στα δικά σας οι ελεύθεροι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εύα Μπάση, ενώ μια ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε και μια ακόμη πρώην παίκτρια, μιας και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά

Πρόταση γάμου δέχτηκε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Σοφία Λεοντίτση από τον σύντροφό της, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Ιταλία. Το ζευγάρι ταξίδεψε για τα Χριστούγεννα στη Βενετία και μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα από την πόλη.

Μεταξύ άλλων, η Σοφία αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρόταση γάμου που δέχτηκε, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει με τον αγαπημένο της μέσα σε μια γόνδολα στη Βενετία.

«Σήμερα στη Βενετία έζησα μια από τις σπουδαιότερες και όμορφες στιγμές της ζωής μου .. φυσικά και είπα το ΝΑΙ δεν θέλει ερώτημα. Είσαι ένας σπουδαίος και σύγχρονος μποέμ που ομορφαίνεις τους ανθρώπους γύρω σου … ανυπομονώ να σε συναντήσω στην εκκλησία και να γίνω η γυναίκα σου», έγραψε κάτω από την λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Λεοντίτση.

Να σημειώσουμε πως η Σοφία Λεοντίτση έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο με τον Μιχάλη Κατσικιά,

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά μονόπετρο

Πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύεται για δεύτερη φορά