Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: «Θεωρούσα δεδομένο ότι οι γονείς μου δε θα χωρίσουν»

«Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: «Θεωρούσα δεδομένο ότι οι γονείς μου δε θα χωρίσουν»

Το πρωί της Τρίτης 5/4 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός με αφορμή τη νέα σειρά στο STAR, «Τρία μίλια» όπου έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης). Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πρόκειται για την πρώτη μου τηλεοπτική δουλεία.

Ο πατέρας μου χαίρεται και αγχώνεται περισσότερο από μένα. «Για μένα ο Στέλιος Κρητικός είναι απλά ο μπαμπάς μου και ο Άρης ο αδερφός μου. Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε. Δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά θα τα λύσουμε όλα με τη συζήτηση.

Το ωραίο είναι ότι χτίσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και με την καινούργια σύντροφο του μπαμπά και τον καινούργιο σύντροφο της μαμάς. Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας. Μας προστάτευσαν πάρα πολύ και έχουμε πολύ όμορφες εμπειρίες από όλο αυτό. Έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπεις το καθετί.

Είναι ένας χωρισμός. Το ζήσαμε πολύ ήπια και δεν μας έχει μείνει κάποιο τραύμα από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. Ήταν η περίοδος που οι παρέες μου είχαν όλοι γονείς που είχαν χωρίσει και ένιωθα περήφανος που οι δικοί μου γονείς ήταν μαζί.

Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα χωρίσουν. Εκεί την πάτησα με τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Μόλις το συνειδητοποίησα είπα, «οκ κουλ, πάμε παρακάτω».

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Άγγελου Κρητικού

«Κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αμάξι» - Η αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για τον χωρισμό του

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε μαζί με τον γιο του, Άρη, καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τετάρτης (10/11), όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του από την πρώτη του σύζυγο καθώς και για τις σχέσεις που έχουν σήμερα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε στον κόσμο και το τέταρτο παιδάκι του, ένα υπέροχο κοριτσάκι που ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένειά του.

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μοιραζόμαστε πράγματα μαζί, θα συναντηθούμε στις γιορτές ή όποτε χρειαστεί. Όταν έλειπα εγώ στο Survivor, στα γενέθλια της Κόμισσας, είχαν πάει όλοι μαζί στο σπίτι της μικρής.

Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Θέλει μάχη για να το καταφέρεις αυτό. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και μέσα στο σπίτι δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Οποιαδήποτε διαφωνία την συζητάμε και την λύνουμε επί τόπου.

Εγώ ξέρω τι πέρασα. Έφυγα μια μέρα από το σπίτι και κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Σε σέβομαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο γιατί μου έχεις χαρίσει δύο υπέροχα πλάσματα. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελα να προδώσω στον κόσμο είσαι εσύ.

Οπότε για να μην σε κοροϊδέψω είναι καλύτερο να φύγω. Άρχισα να έχω διαφορετικά θέλω και επιθυμίες. Ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την προδώσω. Ήμασταν από 20 χρονών μαζί και είχε περάσει το ερωτικό κομμάτι. Είπα την αλήθεια και στα παιδιά, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα εγώ να είμαι εντάξει απέναντί τους», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός.