Κώστας Καζάκας: «Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος»

«Δεν του κράτησα κακία»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κώστας Καζάκας: «Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος»

Το βράδυ της Τρίτης 5/4 ο Κώστας Καζάκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τα παιδιά του αλλά και για την στιγμή που ο ίδιος ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος. Τον έχω δικαιολογήσει βεβαίως. Για τρία χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή, μου έδινε η γιαγιά μου κάποια χρήματα για να πληρώνω την σχολή και η μαμά πακέτα που ερχόντουσαν με φαγητά. Το τι κριθαράκι και ρύζι έχω φάει…». Μάλιστα, μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε και η Μπέττυ Βακαλίδου.

Οι δηλώσεις του Κώστα Καζάκα

Ο πατέρας μου ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω γιατί δεν πίστευε ότι θα πετύχω. Μετά βέβαια όταν ήρθε να με δει στο θέατρο, καμάρωνε! Δεν κράτησα κακία, δεν έχει και νόημα να κρατάς μέσα σου πράγματα αρνητικά ή να μην βρίσκεται έναν τρόπο να να εξομολογηθείς.

Στη ζωή μου και με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, ψάχνω να βρω λόγους να τους… αθωώσω. Γιατί έτσι δεν μένει μέσα σε μένα. Γιατί να χαλιέσαι και να μαυρίζεις; Δεν είναι ωραίο να μαυρίζεις; Πρέπει να χαιρόμαστε»

Λίγα λόγια για τον Κώστα Καζάκα

Ο Κώστας Καζάκας γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1963 στην Κύπρο. Έχει σπουδάζει στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Πειραϊκού Συνδέσμου (1985-1988). Συμμετείχε σε παραγωγές των Θεάτρου ΕΝΑ, Σατιρικού Θεάτρου, Θεάτρου Σκάλα, ΕΘΑΛ και ΘΟΚ. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους σκηνοθέτες Εύη Γαβριηλίδη, Νίκο Χαραλάμπους, Βαρνάβα Κυριαζή, Ανδρέα Χριστοδουλίδη, Ανδρέα Μελέκη, Ανδρέα Πάντζη, Μηνά Τίγκιλη, Μόνικα Βασιλείου. Τηλεοπτικά συνεργάστηκε με τους σταθμούς ΡΙΚ, ΑΝΤ1, ΜΕGΑ, SIGMA