Χαμός στο Σύνταγμα με την Κατερίνα Καινούργιου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τι συνέβη

Πανικός στο πέρασμά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Σύνταγμα με την Κατερίνα Καινούργιου - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τι συνέβη

Χαλαρό απόγευμα Κυριακής για την Κατερίνα Καινούργιου, που μπορεί τις καθημερινές να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα με την εκπομπή της στον Alpha «Super Κατερίνα», αλλά τα Σαββατοκύριακα γεμίζει τις μπαταρίες της παρέα με αγαπημένους φίλους.

Ο φακός τού YOU συνάντησε την παρουσιάστρια στο κέντρο της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα στο Athenee (πρώην Zonars), να τρώει μεσημεριανό με μεγάλη παρέα και με άψογο στυλ - ένα total μπλε σύνολο (δείτε εδώ πόσο κοστίζει η πανάκριβη τσάντα που κρατάει). Λένε πως το τελευταίο διάστημα φυσάει αέρας ανανέωσης γύρω της, γι' αυτό και εμφανίζεται στα καλύτερά της. Φταίει ο έρωτας;

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Χαμογελάει ξανά μετά τον χωρισμό της η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου περιοδικό YOU

Κατερίνα Καινούργιου Σύνταγμα
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί

Η παρουσιάστρια κρατά κλειστά τα χαρτιά της, και, όπως παραδέχτηκε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, θα μιλήσει ανοιχτά όταν νιώσει έτοιμη να αναφερθεί ξανά στα προσωπικά της (δείτε εδώ το νέο της... σύντροφο;). Για την ιστορία, πάντως, δεν έφυγε με αντρική συντροφιά από το μαγαζί, αλλά με φίλη της, με την οποία περπάτησαν επί της λεωφόρου Πανεπιστημίου. Η παρουσία της, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη με δεκάδες κόσμου να την αναγνωρίζει και έναν θαυμαστή να της ζητά αναμνηστική selfie (φωτ. πάνω), πριν εκείνη μπει σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής για shopping therapy.

Παίρνουμε τόσες ορμόνες για να κάνουμε παιδιά...»

Η τελευταία εβδομάδα ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, αφού παρακολουθούσε συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί και την προσωπική της άποψη για τα γεγονότα, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Παρόλο που δεν είμαι μάνα, έχω φίλες, έχω το οικογενειακό μου περιβάλλον, γυναίκες να προσπαθούν με πόσες εξωσωματικές….

Γυναίκες σαν κι εμένα, να πηγαίνουμε να κάνουμε πόσες ενέσεις, γιατί θέλουμε να κάνουμε παιδιά μελλοντικά και να παίρνουμε τόσες ορμόνες, να μη μπορούμε να κάνουμε ένα παιδάκι και να σου χαρίζει ο Θεός παιδιά και να… Δεν μπορώ». Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.