«Δεν ξέρω, βρείτε τα...» - Η αινιγματική απάντηση της Σταματίνας σχετικά με το μέλλον του Happy Day

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω, βρείτε τα...» - Η αινιγματική απάντηση της Σταματίνας σχετικά με το μέλλον του Happy Day

Οι συζητήσεις για το ποιες εκπομπές θα κοπούν αλλά και ποιες θα είναι στον αέρα και την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει για τα καλά και ήδη πολλές κυρίες και κύριοι της παρουσίασης, όπως η Δούκισσα Νομικού γνωρίζουν το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται να ξέρει τα επόμενα πλάνα της καθώς σε σχετική συζήτηση, που είχε την Τετάρτη 6/4 στον αέρα του Happy Day απάντησε με αρκετά σίγουρο αλλά ελαφρώς αινιγματικό τρόπο. Επιθυμεί από την πλευρά της να είναι στο πρόγραμμα του Alpha καθώς είναι πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία της.

Μάλιστα χαριτολογώντας είπε πως αν κάτι θα άλλαζε αυτό θα ήταν τα γραφικά, που έχει η εκπομπή της κατά την έναρξη βάζοντας κάτι πιο εντυπωσιακό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το μέλλον του Happy Day

«Εγώ θέλω τέτοια γραφικά του χρόνου. Στην Κηφισιά έχουν καλύτερα. Δεν ξέρω, βρείτε τα. Θέλω να μην μου δείχνετε το Ντουμπάι στην έναρξη, να μπαίνω εγώ στους ουρανοξύστες» είπε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγα λόγια για την παρουσιάστρια

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή (Αθήνα, 31 Μαΐου 1982) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία στο ANT1 MediaLab και αποφοίτησε λίγα χρόνια μετά. Το 2000, ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μακεδονία TV όπου ασχολούνταν με το διεθνές ρεπορτάζ. Από το 2002 μέχρι το 2005 δούλεψε στον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD TV όπου παρουσίαζε εκπομπές μουσικού και lifestyle περιεχομένου.

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του STAR, "Όλα Καλά". Τον Σεπτέμβριο του 2006, ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στο ALTER μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η εκπομπή διακόπηκε μετά από τρεις εβδομάδες προβολής. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή "Πολύ μπλα μπλα" στο ALTER.

Τις σεζόν 2007-2009 παρουσίασε μαζί με τον Βασίλη Δρυμούση την εκπομπή "Showbiz News" στο ίδιο κανάλι ενώ τη σεζόν 2009-2010 παρουσίασε την τέταρτη σεζόν της εκπομπής "TV Weekend". Μετά την αποχώρηση της Φαιής Σκορδά από το ALTER ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Πολύ μπλα μπλα" τις σεζόν 2010-2012 μέχρι το κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τη σεζόν 2011-2012 συμμετείχε στο χορευτικό talent show του ANT1, "Dancing on ice" κερδίζοντας την 7η θέση. Τη σεζόν 2012-2013 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για την παρουσίαση της εκπομπής "Fthis TV".

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή "Happy Day στον Alpha".Στις 11 Οκτωβρίου 2018 βραβεύτηκε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Τηλεόρασης New Media Studies by Stamatis Malelis.