Χριστίνα Μπόμπα: Που δούλευε η σύζυγός του Τανιμανίδη πριν τα αφήσει όλα και τον ακολουθήσει

Παραιτήθηκε για να πάει μαζί του στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χριστίνα Μπόμπα: Που δούλευε η σύζυγός του Τανιμανίδη πριν τα αφήσει όλα και τον ακολουθήσει

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να έχουν σχολιαστεί πολύ για την επιλογή τους να ανεβάζουν στο instagram πολλές λεπτομέρειες από τη ζωή τους, ωστόσο πολλά είναι και αυτά που δεν γνωρίζει κανείς. Όπως για παράδειγμα τι δουλειά έκανε η νέα μανούλα πριν γνωρίσει τον παρουσιαστή.

Που δούλευε η Χριστίνα Μπόμπα πριν γνωρίσει τον Σάκη Τανιμανίδη

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2015, όταν ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στα γραφεία της πολυεθνικής εταιρείας όπου δούλευε τότε η Χριστίνα Μπόμπα.

Που δούλευε η Χριστίνα Μπόμπα

«Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ! Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Η Χριστίνα σπούδασε στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και σαν φοιτήτρια, έκανε αρκετά διαφημιστικά προκειμένου να βγάζει κάποια επιπλέον χρήματα, αφού το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό και το ύψος της, την βοηθούν αρκετά.

Φωτογραφία από το σπίτι τους

Ύστερα από πρόσφατη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη, κατά την οποία η γυναίκα του παίζει με τα παιδιά τους, παρατηρήσαμε το ονειρεμένο πάρκο που τους έχουν δημιουργήσει, το οποίο θυμίζει παιδότοπο και είναι η πιο κατάλληλη λύση για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια.

Ο παιδότοπος αυτός, περιλαμβάνει έναν φράχτη, μία κούνια και χαλιά για να μπορούν τα μικρά κορίτσια να παίζουν με άνεση, ενώ τα χρώματα που έχουν επιλέξει είναι το ροζ και το λευκό και το χαλί έχει διάφορα σχέδια. Μέσα σε αυτό έχει μπει και η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα για να παίξει και να τους διαβάσει.