«Νιώθω σαν να δίνω εξετάσεις αδιάβαστη» - Η χιουμοριστική εξομολόγηση της Μάρας Δαρμουσλή

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νιώθω σαν να δίνω εξετάσεις αδιάβαστη» - Η χιουμοριστική εξομολόγηση της Μάρας Δαρμουσλή

Η Μάρα Δαρμουσλή, που έγινε πρόσφατα μαμά για δεύτερη φορά, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και ειδικότερα με τις νέες μανούλες, πέρα από τις τρυφερές στιγμές με τον γιο της, τα συναισθήματά της για την μητρότητα και τις αντιφατικές απόψεις που υπάρχουν γύρω από το μεγάλωμα ενός μωρού.

Έτσι, προχώρησε σε μία μακροσκελή δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας με μία δόση χιούμορ όλη την αλήθεια πίσω από της συνομιλίες των μαμάδων και πολλές εκεί έξω τραυτίζονται σε μεγάλο βαθμό.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Μάρας Δαρμούσλη για τις αντιφάσεις της μητρότητας

«Καλό Μήνα και καλή εβδομάδα! Κι εκεί που λες "ωπ, το 'χουμε" ,αμ δε...κάθε μέρα,άλλη μέρα,μεγαλώνει και αλλάζει θα μου πεις..όπως το μάθεις, ακούω παρα πέρα.."μην το καλομάθεις", μα το βλέπω ότι του κάνει καλό.. ας φτιάξουμε κάποιες ρουτίνες, και που σταματάει το "θέλω" μου κι αρχίζει το "πρέπει να σέβομαι και την προσωπικότητα του μωρού";...

Είναι και κάτι ομαδικές μαμαδοσυνομιλίες, η μια λέει μαύρο η άλλη άσπρο... "μην ακούς κανένα και κάνε αυτό που θεωρείς σωστό" και στο μόλις αρχίζει το πρώτο κιχ κλάματος "γιατί κλαίει το παιδι;" κι εγώ νιώθω σα να δίνω εξετάσεις αδιάβαστη και αρχίζω τα "αγκου"..

και μετά μου λιγώνεσαι στο γέλιο και λιώνω σα παγακι στα μικροκύματα...καλημέρα είπαμε ;! Υγ. Η Στέλλα γρυλλίζει σε κάτι λιχούδες δεκαοχτουρες που θέλησαν να τσεκάρουν το καρότσι..»

Αυτός είναι ο άντρας της ηθοποιού

Η Μάρα Δαρμουσλή ήταν παντρεμένη με τον Παύλο Καπώνη για τρία χρόνια από το 2005 έως το 2008, με τον οποίο απέκτησε τον πρώτο της γιο, ωστόσο τράβηξαν χωριστούς δρόμους και από τότε η ίδια προχώρησε τη ζωή της.

Το 2020 παντρεύτηκε ξανά με τον σεφ Βασίλη Τσατσάκη και η αγάπη τους βγάζει μάτι. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, απέκτησαν πρόσφατα τον γιο τους, τον καρπό του έρωτά τους, αλλά παρόλα αυτά οι δυο τους προτιμούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.