Η Μπάρκα έκανε έναρξη στο Πάμε Δανάη με μια έκπληξη στην αγκαλιά της - Ξετρελάθηκε το πάνελ

Της τον έδωσε ο σεφ της εκπομπής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μπάρκα έκανε έναρξη στο Πάμε Δανάη με μια έκπληξη στην αγκαλιά της - Ξετρελάθηκε το πάνελ

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια διαφορετική έναρξη για το Πάμε Δανάη την Τετάρτη 6/4 αφού καλωσόρισε τους τηλεοπτικούς της φίλους αλλά και τους συνεργάτες της έχοντας ένα πανέμορφο πλασματάκι στην αγκαλιά της. Η παρουσιάστρια ντυμένη στα κόκκινα κρατούσε το νέο κατοικίδιο του σεφ της εκπομπής.

Γενικότερα ίσως αποτελεί κάποια τάση τα τελευταία χρόνια η ιδέα των μικρών pets στις εκπομπές. Κάποτε αρκούσε ένα κλασσικό σκυλάκι για να τραβήξει τα βλέμματα. Τώρα καταλαβαίνουμε ότι πάει να ''παλιώσει'' και έτσι οι κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης έχουν για τηλεοπτική συντροφιά πιο σπάνιες ράτσες σκύλων, όπως ο χνουδωτός φίλος της Σταματίνας.

Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε με το κουταβάκι στο πλατό της εκπομπής

Η Μπάρκα ''έσπασε'' τη σιωπή της για το μέλλον του Πάμε Δανάη

Η Δανάη Μπάρκα πιάστηκε από τις κάμερες του Happy Day την Τρίτη 5/4 και έκανε δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον στο Πάμε Δανάη. Η παρουσιάστρια δε μάσησε τα λόγια της μιας και είναι η εποχή που σιγά σιγά γίνονται οι σχετικές συζητήσεις.

Έτσι λοιπόν, η παρουσιάστρια δήλωσε πως χωρίς καν να έχει προβεί σε συσκέψεις με το κανάλι θα είναι στο mega με την ίδια γνωστή και αγαπημένη ομάδα.

"Δεν έχω συζητήσει για του χρόνου, αλλά με όλο αυτό που ζω τώρα με την παράσταση και την εκπομπή, τώρα θα μπουν οι συζητήσεις. Καλώς εχόντων είμαστε Mega. Δεν ξέρω κάτι, αλλά επειδή δεν έχω μιλήσει τα πράγματα πάνε εκεί που θέλουμε” είπε χαρακτηριστικά.