«Έχω περάσει πολέμους αλλά τώρα...» - Το μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υπόθεση της Πάτρας

Όλα όσα είπε ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω περάσει πολέμους αλλά τώρα...» - Το μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για την υπόθεση της Πάτρας

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς κανείς δεν περίμενε να δει στο πρόσωπο της μάνας τέτοια βαναυσότητα. Είναι δύσκολο να βλέπει κανείς ότι ο άνθρωπος που έδωσε ζωή σε αυτά τα 3 κορίτσια είναι και αυτός που τους την πήρε πίσω.

«Μαύρισε» ο Αντρέας Μικρούτσικος για την υπόθεση της Πάτρας

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση της Πάτρας έκανε σήμερα το πρωί 6/4 ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Βρίσκομαι σε μια ηλικία που έχω καταναλώσει τα πάντα, πολέμους, Πολυτεχνείο. Το τελευταίο δεκαήμερο δεν μπορώ να δω τίποτα στην τηλεόραση. Καθόμουνα και έβλεπα κάποια πράγματα για την εκπομπή. Αρνούμαι.

Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο, κατάθλιψη, βάρος, σκας. Θυμάμαι ένα Σαββατοκύριακο που χαιρόμαστε, το Σαββατοκύριακο και εγώ αναστέναζα συνέχεια.

Φανταστείτε τα παιδιά, όλη αυτή η αναπαραγωγή. Ποιο σπίτι δεν το συζητάει;», ανέφερε ο παρουσιαστής. (Δείτε εδώ πως αποδοκίμασαν τον Μάνο Δασκαλάκη όταν έφτασε στην ανακρίτρια)

«Η Αστυνομία μπορεί να έχει υποδείξει συμπεριφορά στον πατέρα»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση της Πάτρας καθώς οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος με την μητέρα να μεταφέρεται από ώρα σε ώρα ενώπιον του εισαγγελέα.

Όπως είναι λογικό, τόσο οι ενημερωτικές όσο και οι ψυχαγωγικές εκπομπής έχουν δώσει φως σε όλα όσα συμβαίνουν καθώς το πρωί της Πέμπτης 31/3 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να τοποθετηθεί.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μην σας κάνει εντύπωση -το λέω σαν εμπειρία ματιάς- αν δούμε τον πατέρα να έχει συνεργαστεί από πριν με την Αστυνομία και να του έχει υποδείξει και συμπεριφορά. Είναι σίγουρο ότι έχει πει παραπάνω πράγματα στην ανάκριση»