Η επική αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο τηλεφώνημα του Κώστα Καζάκα στον αέρα του The 2night Show

Δεν μπορούσε να τον καταλάβει με τίποτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η επική αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο τηλεφώνημα του Κώστα Καζάκα στον αέρα του The 2night Show

Ο Κώστας Καζάκας, το βράδυ της Τρίτης 5/4, παρευρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, και αναφέρθηκε στον ρόλο του στην κωμική σειρά "Συμπέθεροι από τα Τίρανα" που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα.

Η επική αντίδραση της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο τηλεφώνημα του Κώστα Καζάκα

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον παρουσιαστεί μίλησε για την πιο αστεία στιγμή στα γυρίσματα της σειράς και συγκεκριμένα για εκείνη που είναι ντυμένος ως Αναμπέλα και η φούστα του έπεσε κάτω, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αγαπημένη του συνάδελφο και τον τηλεοπτικό ερωτά του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer και λίγες μέρες πριν έκανε τις πρώτες δηλώσεις γι' αυτό.

Οι δυο τους ήταν συμμαθητές στη θεατρική σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και ο ηθοποιός θεωρεί πως εκείνη οφείλεται για την παρουσία του στη σειρά, καθώς εκείνη μεσολάβησε στο Μιχάλη Ρέππα για να πάρει τον ρόλο.

Έπειτα, ο Γρηγόρης αποφάσισε να τηλεφωνήσει, μάλιστα, στην αυνάδελφο του Κώστα Καζάκα, αλλά η ίδια συνομιλώντας με εκείνον δεν τον αναγνώρισε και το περιστατικό τους προκάλεσε απίστευτο γέλιο. Μόλις, όμως, η Ελισάβετ κατάλαβε περί τίνος πρόκειται αναφώνησε έντονα: «Ο εραστής μου!».

«Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος» - Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του ηθοποιού

Το ίδιο βράδυ ο Κώστας Καζάκας αναφέρθηκε για τα παιδιά του αλλά και για την στιγμή που ο ίδιος ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει ηθοποιός.

«Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος. Τον έχω δικαιολογήσει βεβαίως. Για τρία χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή, μου έδινε η γιαγιά μου κάποια χρήματα για να πληρώνω την σχολή και η μαμά πακέτα που ερχόντουσαν με φαγητά. Το τι κριθαράκι και ρύζι έχω φάει…». Μάλιστα, μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε και η Μπέττυ Βακαλίδου.

Ο πατέρας μου ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω γιατί δεν πίστευε ότι θα πετύχω. Μετά βέβαια όταν ήρθε να με δει στο θέατρο, καμάρωνε! Δεν κράτησα κακία, δεν έχει και νόημα να κρατάς μέσα σου πράγματα αρνητικά ή να μην βρίσκεται έναν τρόπο να να εξομολογηθείς.

Στη ζωή μου και με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, ψάχνω να βρω λόγους να τους… αθωώσω. Γιατί έτσι δεν μένει μέσα σε μένα. Γιατί να χαλιέσαι και να μαυρίζεις; Δεν είναι ωραίο να μαυρίζεις; Πρέπει να χαιρόμαστε»