Ο Stavento έμαθε να κάνει insta stories - Μας βομβάρδισε με τα πρώτα ξεκαρδιστικά βίντεο

Η Μαρίζα ήταν η δασκάλα σε όλο αυτό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Stavento έμαθε να κάνει insta stories - Μας βομβάρδισε με τα πρώτα ξεκαρδιστικά βίντεο

Η κριτική επιτροπή του X-Factor φαίνεται να έχει δέσει πολύ καλά και να μην στέκεται απλώς στην αξιολόγηση των παικτών. Η τεράστια χημεία τους φαίνεται αναμφίβολα και στα επεισόδια, που μέχρι τώρα έχουμε δει αλλά τα τελευταία stories του Μιχάλη αποδεικνύουν ότι θα φτιάξουν μια όμορφη παρέα.

Η Μαρίζα Ρίζου λοιπόν βοήθησε τον σταβέντο να εναρμονιστεί με την εποχή, αφού μέχρι πρότινος δεν ήξερε να κάνει τα γνωστά σε όλους στόρυ. Τελικά κατάλαβε πόσο εύκολη διαδικασία είναι και μας βομβάρδισε με τις πρώτες απόπειρες.

Ο ενθουσιασμός του Μιχάλη Κουινέλη με τα insta stories

«Κάνω story. Ήρθε το μωρό. Δε σταματάω να κάνω story», είπε ο ράπερ, ωστόσο, δεν την έκανε tag και ακολούθησε νέο story. «Κάνω story. Δεν έκανα tag. Tag το μωρό δεν το ‘κανα».

Υποψήφια αποστόμωσε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον άφησε άναυδο στο X-Factor

Άλλο ένα βράδυ ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X-Factor» όπου μέχρι στιγμής ο ανταγωνισμός φαίνεται να "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο μιας και έχουμε δει αρκετούς διαγωνιζόμενους να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την κριτική επιτροπή.

Πριν από λίγο, είδαμε την Μαριλένα Ξανθούλη στην σκηνή του show όπου μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με τη φωνή της, κάτι που θέλησαν να εκφράσουν με ατάκες. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη μάλλον την έκανε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης τη ρώτησε: «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;». Με εκείνη να απαντάει «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία».

Επεξεργασία: Ο Μιχάλης Κουινέλης έμαθε να κάνει insta stories - Μας βομβάρδισε με τα πρώτα ξεκαρδιστικά βίντεο