"Έριξε" το Instagram η Καλομοίρα - Η φωτογραφία με το "καυτό" μπικίνι της

Όχι, δεν ζηλεύουμε καθόλου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η πολυαγαπημένη Καλομοίρα, που λίγο καιρό πριν προκάλεσε σάλο με την επιστροφή της στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Καραϊβική και κάνει διακοπές στην Αρούμπα. Βρίσκεται εκεί μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους και απολαμβάνουν όλοι μαζί τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά, που μας κάνουν να ζηλεύουμε απίστευτα.

"Έριξε το Instagram η Καλομοίρα - Η φωτογραφία με το σέξι μπικίνι της

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της, στον προσωπικό της λογαριασμό, μία φωτογραφία της με μπικίνι και "έριξε" το Instagram. Με φούξια μπικίνι και φούξια παρεό, πόζαρε στο μπαλκόνι του δωματίου της με θέα το πανεόμορφο ηλιοβασίλεμα και κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, χωρίς να είναι προκλητική, μας δείχνει το καλογυμνασμένο σώμα της και όλοι αναρωτιούνται πώς γίνεται να έχει κάνει τρία παιδιά.

"Έκοψε μαχαίρι" τα φαγητά που τρώμε όλοι και έχασε 40 κιλά - Η δίαιτα της αποτελείται από 80%...

Η Καλομοίρα θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, η οποία ακόμη και μετά την απόκτηση 3 παιδιών διαθέτει απίστευτες αναλογίες στο σώμα της. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη της κάποτε ζύγισε 40 κιλά παραπάνω.

Αυτά λοιπόν τα κιλά η τραγουδίστρια κατάφερε να τα χάσει με σωστή δίαιτα που ακολούθησε, βγάζοντας από την διατροφή της ορισμένα φαγητά που τρώμε όλοι, όπως και η Μαρία Κίτσου.

H δίαιτα της Καλομοίρας

«Δούλεψα σκληρά και προσέχω πάρα πολύ. Η διατροφή μου αποτελείται κατά το 80% από υγιεινές τροφές και κατά 20% από σάλτσες και αυτά που μου αρέσουν. Κάνω πολλή γυμναστική, τρέξιμο, γιόγκα. Η γυμνάστρια μου βγάζει καθημερινά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσω. Δεν το έχω κρύψει ποτέ: μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό. Όταν έβλεπα το σώμα μου με τόσα επιπλέον κιλά, στενοχωριόμουν. Φοβόμουν ότι δεν θα τα έχανα ποτέ. Αλλά έβαλα πρόγραμμα και έκανα ό,τι μπορούσα. Σιγά σιγά ένιωθα πιο καλά. Όσο αδυνάτιζα τόσο περισσότερο πρόσεχα τη διατροφή μου. Έκοψα τα μακαρόνια και πολλά ακόμη παχυντικά γεύματα. Ήταν βέβαια δύσκολο» είχε αποκαλύψει ο 2015 στο ΕΓΩ.

Μάλιστα, η Καλομοίρα έκανε τακτική γυμναστική: «Κάνω έξι φορές την εβδομάδα γυμναστήριο. Είναι απαραίτητο γιατί τρώω πολύ. Δεν είμαι άνθρωπος που καταναλώνει μόνο ένα μήλο και λέει «αυτό είναι το απογευματινό μου». Τρώω βέβαια φρούτα και λαχανικά, αλλά και φαγητό. Έχω αλλάξει πολύ και το είδος της διατροφής μου. Για παράδειγμα, το Πάσχα έκανα νηστίσιμη σπανακόπιτα χωρίς τυρί και αντί για λευκό αλεύρι, χρησιμοποίησα ολικής άλεσης. Κάνω αλλαγές σε φαγητά που μ' αρέσουν».

«Κάνω τουλάχιστον μία ώρα γυμναστική και καταναλώνω έξι γεύματα την ημέρα. Το πρωινό μου περιλαμβάνει ασπράδια αβγών με μανιτάρια και κρεμμύδια αλλά και χυμούς φρούτων και λαχανικών. Σε κάθε γεύμα μου προσπαθώ να βάζω φρούτα και λαχανικά. Αυτό είναι το μυστικό μου. Το μεσημέρι τρώω σαλάτα με ψάρι ή κοτόπουλο με ζυμαρικά ολικής άλεσης. Το βράδυ μόνο περιορίζομαι σε ένα γιαούρτι. Θέλω να χάσω 2 κιλά ακόμη γιατί ο φακός προσθέτει».