«Έπιασα πάτο και...» Η εξομολόγηση του Θάνου Καλλίρη για την περίοδο της πανδημίας

«Ίσως γιατί δεν το έλεγχα και δεν έφταιγα κιόλας...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έπιασα πάτο και...» Η εξομολόγηση του Θάνου Καλλίρη για την περίοδο της πανδημίας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης, ο οποίος πρόσφατα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το Chart Show, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε έξω από τα δόντια, όπως συνηθίζει, και χωρίς περιστροφές, για τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε την περίοδο της πανδημίας.

Η αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σας;

Είμαι ένα προϊόν σωστών και λανθασμένων κινήσεων, απλά οι σωστές ήταν οι πιο πολλές. Ποτέ δεν είναι όλα μόνο ρόδινα. Νομίζω πάντως πως αυτά τα δυο χρόνια της πανδημίας ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Ίσως γιατί δεν το έλεγχα και δεν έφταιγα κιόλας. Έχω περάσει αρκετές δύσκολες φάσεις στη ζωή μου, έχω και τους δύο γονείς μου (πράγμα εσαεί επώδυνο), αλλά αυτά α δυο τελευταία χρόνια νομίζω έπιασα πάτο και αυτό θα θυμάμαι ως τη χειρότερή μου στιγμή.

Στον Θεό πιστεύετε;

Πιστεύω στην αγάπη που δίδαξε ο Χριστός, δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως μας Τον διδάσκουν.

«Ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς ο γάμος μου με την Ναταλία»

Το βράδυ της Τετάρτης 9/3 ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αναφέρθηκε και για τα χρόνια που ήταν παντρεμένος με τη Ναταλία Γερμανού.

«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» πρόσθεσε χαριτολογώντας ο Θάνος Καλλίρης.

Φυσικά οι δηλώσεις του τραγουδιστή δεν έμειναν απαρατήρητες από την Ναταλία Γερμανού, η οποία συνέχισε στο ίδιο χιουμοριστικό κλίμα και δήλωσε μέσω Twitter: «Βλέπετε όλοι πως ο Θάνος Καλλίρης γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά, κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα, όχι εντάξει, δεν πειράζει».