«Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη» - Καταπέλτης η Ρούλα Πατεράκη

Τι είπε η γνωστή ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη» - Καταπέλτης η Ρούλα Πατεράκη

Μπορεί να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν αποφασίζει να απευθυνθεί στο κοινό είναι πάντα ξεκάθαρη και μιλά έξω από τα δόντια. Ο λόγος για την Ρούλα Πατεράκη. Το πρωί της Πέμπτης 7/4 η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην υπόθεση Λιγνάδη.

Η συνέντευξη της Ρούλας Πατεράκη

«Βλέπω πάρα πολύ τηλεόραση, άλλα ασχολούμαι με το θέατρο κυρίως. Τελευταία δέχομαι προτάσεις για την τηλεόραση. Κάποιοι που λέγονται εμπορικοί είναι καλύτεροι από τους λεγόμενους ποιοτικούς. Οι γονείς μου εγκλωβίστηκαν στον τίτλο “παιδί θαύμα” που μου είχαν αποδώσει. Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν άντεχαν τόσο περιπέτεια και ανασφάλεια από έμενα και έφευγαν. Δε με ενδιαφέρει το κοινωνική παιχνίδι, να γίνω καλύτερη για να έχω τον τάδε», είπε αρχικά η Ρούλα Πατεράκη.

Σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Ρούλα Πατεράκη ανέφερε: «Η συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη για ένα διάστημα ήταν καλή. Στον “Πελοποννησιακό πόλεμο” μου πήρε την ιδέα μου. Δεν υπήρχε λόγος να ζητάς τον λόγο από τον Λιγνάδη, ήταν ο Λιγνάδης. Ο Σάκης Ρουβάς ωφελήθηκε από τον Λιγνάδη, ένιωσε καλά, ο Λιγνάδης τον πρόσεξε τον Σάκη». (Δείτε εδώ το σούσουρο που είχε προκαλέσει ο Σάκης για τον Λιγνάδη)

Η ηθοποιός εξηγεί τον λόγο που της αρέσουν οι άνθρωποι με τις μάσκες: «Όλα τα μάτια των ανθρώπων ήταν όμορφα με τις μάσκες. Όταν κατέβαζαν την μάσκα έβλεπα μορφές σαν ζώα. Όταν οι άνθρωποι κατεβάζουν τις μάσκες λέω “αυτός μοιάζει με αλεπού, αυτός με γεράκι”, άλλες φορές μου φαινόταν ότι μοιάζει με ασβό».

«Είπε ότι τον έχει φίλο, δεν έγινε και τίποτα»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Εύη Δρούτσα, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια του πρώτου επεισοδίου του νέου Chart Show με την Δέσποινα Βανδή. Η γνωστή στιχουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολυσυζυτημένες δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε σε έναν άνθρωπο να έχει κάποιον φίλο και να τον αγαπάει επειδή αυτός μπορεί να έχει κάνει οτιδήποτε. Αγάπα, λέει, τον φίλο σου με τα ελαττώματα του. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα δικάσουμε τον Λιγνάδη. Είναι στο δικαστήριο, θα βγει η απόφαση.

Θεωρώ το να τα βάλουν με τον Σάκη, ο οποίος δεν μιλάει κιόλας… Είναι πολύ ήρεμο παιδί. Είπε ότι τον έχει φίλο, δεν έγινε και τίποτα. Απλώς τώρα που γίνονται όλα αυτά ρε παιδιά με τον πόλεμο, ας καταλάβουμε πια και μη μένουμε σε ακρότητες και μικρότητες! Μένουμε γιατί είπες εσύ αυτό και γιατί είπες εκείνο, εδώ μια βόμβα έρχεται και κόβει την ζωή σου» ανέφερε.