«Με τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν βλεπόμαστε...» - Η Ράνια Σχίζα σε μία σπάνια εξομολόγηση

«Σενιόρα Σούλα σας αγαπώ»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν βλεπόμαστε...» - Η Ράνια Σχίζα σε μία σπάνια εξομολόγηση

H Ράνια Σχίζα, η δημοφιλής ηθοποιός που λατρέψαμε στο ρόλο της "Σενιόρα Σούλας" στις Σαββατογεννημένες, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, παρόλο που μιλάει σπάνια, στο περιοδικό ΕΓΩ με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά, «Έλλη Ζάχου Ταχτσή» η οποία παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault.

Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο επιτυχημένο κωμικό σίριαλ του MEGA, που την έχει κατά κάποιο τρόπο σημαδέψει, αλλά και στη συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη (δείτε εδώ γιατί είχε παρεξηγηθεί με συνάδελφο του στο παρελθόν).

Η Ράνια Σχίζα αποκαλύπτει

Σας κυνηγάει ακόμη ο ρόλος της «Σενιόρα Σούλας» από τις «Σαββατογεννημένες»;

Έχει αγαπηθεί πολύ και χαίρομαι. Ήταν μία πολύ ωραία δουλειά, με ασύλληπτες ατάκες, σπουδαίους συνεργάτες. Ακόμη στον δρόμο με φωνάζουν έτσι. Θυμάμαι έχω πάει Θεσσαλονίκη για παράσταση κι έρχεται μία κοπέλα εκεί που έπινα καφέ και κάτω από το φλιτζάνι μου είχε ένα χαρτάκι κι έλεγε: «Σενιόρα Σούλα σας αγαπώ». Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Κι άλλες δουλειές αγάπησα στην τηλεόραση, αλλά αυτή ήταν και η πρώτη μου.

Η Ράνια Σχίζα για το ρόλο στις Σαββατογεννημένες

Με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα συνεργαζόσασταν ξανά;

Τον αγαπάω πολύ, τον θαυμάζω. Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά όταν συμβαίνει, είναι σαν να μην πέρασε μία μέρα. Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστούμε ξανά, αλλά δεν θα του το ζητούσα ποτέ. Για έναν δημιουργό, είναι δεσμευτικό αυτό.

Θυμάστε τη σενιόρα Σούλα από τις «Σαββατογεννημένες»; Δείτε πώς είναι σήμερα

Θυμάστε τη... σενιόρα Σούλα στις «Σαββατογεννημένες», που μας πρόσφερε τρελό γέλιο με τον Χοσέ; Η ηθοποιός που την υποδύχθηκε παραμένει σήμερα το ίδιο γοητευτική με τότε, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει.

Η Σούλα Καραγιαννίδου, όπως θυμόμαστε από την ιστορική σειρά του Mega, διατηρεί κατάστημα τουριστικών ειδών και ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο με τον Σάββα Κατσίκη (Σάκης Μπουλάς), όταν ξαφνικά εκείνος τρακάρει και χάνει τη μνήμη του, μετά το ατύχημα, μαθαίνοντας τους αριθμούς του Τζόκερ.Παρότι οι τρεις γυναίκες του δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις, μετακομίζουν όλες στο σπίτι του Σάββα για να προσπαθήσουν να τον βοηθήσουν να θυμηθεί πού είναι το δελτίο του Τζόκερ, μιας και εκείνες δεν μπόρεσαν να το βρουν, με σκοπό να πάρουν τα χρήματα για τον εαυτό τους. Ενώ συγκατοικούν, ο Σάββας γίνεται ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος από εκείνον που εκείνες γνώριζαν, κάνοντάς τες σιγά σιγά να αλλάξουν στάση απέναντί του αλλά και οι ίδιες να γίνουν τελικά πολύ καλές φίλες.

Η Ράνια Σχίζα, πάντως, παραμένει όμορφη με το ιδιαίτερο στυλ της, ποζάροντας δίπλα στον Γιώργο Καπουτζίδη, τον αγαπημένη Χοσέ. Η ίδια έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση, με εξαίρεση την τελευταία δουλειά στην ΕΡΤ στο «Ζακέτα να πάρεις», πάλι με την Ελένη Ραντού ως συμπρωταγωνίστρια, με έναν άλλο χαρακτήρα των «Σαββατογεννημένων» να είναι διαφορετικός.

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα!