"Εδώ και μια δυο ημέρες...." - Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πονούσε στον αέρα της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Ελένη Μενεγάκη σπάνια κάνει αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής της σχετικά με την ζωή της και την οικογένεια της. Ωστόσο, σήμερα Πέμπτη 7/4 η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Όλα ξεκίνησαν από χθες που η Ελένη την ώρα της μαγειρικής κρατιόταν συνεχώς από τον πάγκο και δεν πήγαινε κοντά στον σεφ της. «Πονάω, πονάω… γι’ αυτό με βλέπετε έτσι… ας μείνω όρθια, στο ένα πόδι βέβαια…» είπε μετά από ερώτηση του και κρατιόταν από τον πάγκο - δείτε το βίντεο.

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για την υγεία της

Σήμερα λοιπόν, με αφορμή ερώτηση τηλεθεάτριας της η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως ταλαιπωρείται με πόνους στο πόδι της.

«Εάν με ρωτάς εγώ νιώθω 28 χρονών, σήμερα που πονά το πόδι μου μια με δύο μέρες άντε 35 και εκεί θα μείνω, άσχετα αν όλη η Ελλάδα και εγώ ξέρουμε την ηλικία μου», είπε χαρακτηριστικά μετά την αποκάλυψη της για την εκπομπή Φως στο Τούνελ.

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή της

Την αλλαγή που έχει κάνει στη θεματολογία της με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές του Κορυδαλλού -δείτε εδώ το κελί της- ανακοίνωσε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής 5/4 της εκπομπής.

Μπορεί η εκπομπή της αγαπημένης παρουσιάστριας να έχει κατά κύριο λόγο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ωστόσο δεν μπορεί να παραλείψει και να μην αναφερθεί διεξοδικά σε όλες τις συγκλονιστικές εξελίξεις γύρω από αυτήν την υπόθεση, που έχει ανατριχιάσει το πανελλήνιο, όπως κάνουν φυσικά και οι υπόλοιπες εκπομπές.

«Καλώς μας ήρθατε μεν, αλλά ενώ έχουμε όλη την καλή διάθεση, όλη την όρεξη να μπούμε σε θέματα πιο χαλαρά και θα μπούμε, δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα μάτια μας στο θέμα το οποίο πρωταγωνιστεί και τρέχει, όπως λέμε, και μέχρι τώρα που μιλάμε…

Με άλλη θεματολογία ξεκινήσαμε που τα συζητάμε από το πρωί με τους ανθρώπους της εκπομπής και μέχρι να φτάσει αυτή εδώ η ώρα ήδη έχουν μπει άλλα, άλλα και κανείς δεν ξέρει που πάει και που φτάνει αυτό το θέμα…», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής της.