Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Πάολα - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Λάζαρο Βαφειάδη

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την Πάολα - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Λάζαρο Βαφειάδη

Όπως είναι γνωστό η Πάολα έχει κρατήσει συνειδητά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν της αρέσει. Ωστόσο ολοένα και περισσότερο "φούντωσαν" οι φήμες για το γεγονός πως η ίδια έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της μαζί με τον αγαπημένο της ο οποίος είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σούλας Γκλάμουρους η οποία είναι πρώτη στο να μεταφέρει τέτοιες "καυτερές" ειδήσεις, η γνωστή τραγουδίστρια παντρεύτηκε τον Λάζαρο Βαφειάδη ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο όπου διατηρεί ξενοδοχείο και κατάστημα εστίασης.

Μάλιστα, η influencer ανέφερε χαρακτηριστικά στα Insta storie της «Παντρεύτηκε ήδη, σε πρόλαβε! Και το έμαθες με κουίζ πρώτα από Σούλα Γκλάμουρους πριν καμία εβδομάδα». Να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής η Πάολα δεν έχει αναφέρει τίποτα.

Η Πάολα έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της

Παντρεύτηκε η Πάολα

Γάμος για την Πάολα

Πολύ ευχάριστα νέα για την κόρη της Πάολας, Παολίνα Ζογλοπίτη

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της έκανε η Πάολα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να σχολιάσουν και να της ευχηθούν, ενώ τα likes έπεσαν σαν την βροχή.

Η Παολίνα Ζογλοπίτη γιόρτασε τα γενέθλια της. Η κόρη της τραγουδίστριας (δείτε το σπίτι της) που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Φώτη Ζογλοπίτη, έγινε 19 ετών και οι γονείς της ήταν πολύ ευτυχισμένοι.

Η Πάολα λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία της Παολίνας από το κέντρο της Αθήνας και έγραψε στη λεζάντα της «Happy happy happy birthday».