Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Το αινιγματικό στόρυ του Γιώργου Καράβα - Αποκαλύπτει αν τελικά θα είναι στο GNTM 5

Ήθελε να γίνει γνωστό;

Το αινιγματικό στόρυ του Γιώργου Καράβα - Αποκαλύπτει αν τελικά θα είναι στο GNTM 5
News 08.04.2022 11:14
Από Ελένη Μήτση

Η παραγωγή του GNTM ετοιμάζει τον 5ο κύκλο για το reality μόδας και πρώτα νέα γι αυτό είναι πολύ ενδιαφέροντα. Πρόσωπα μπαίνουν και πρόσωπα φεύγουν καθώς υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο για τα όσα θα δούμε από Σεπτέμβρη.

Η κριτική επιτροπή θα ανανεωθεί, ωστόσο όσοι θα την απαρτίζουν δεν προχωράνε σε επίσημες δηλώσεις. Το όνομα του Καράβα ακούγεται πολύ έντονα, παρ' όλα αυτά εκείνος απαντά με αινιγματικά στόρυ. Με μια τελευταία ανάρτηση στο Instagram τον βλέπουμε να είναι πολύ κοντά στο πλατό του Masterchef 6 και αυτό σημαίνει πολλά καθώς συγγενεύει με αυτό του gntm.

Η φωτογραφία που δείχνει τη στενή σχέση του Γιώργου Καράβα με την παραγωγή τoυ GNTM

Γιώργος Καράβας

"Κλειδώνει" η επιστροφή της Βίκυς Καγιά - Το παρασκήνιο για τον Καράβα

Ένα βήμα πριν από την τελική οριστικοποίηση βρίσκονται οι συζητήσεις του STAR με την Βίκυ Καγιά για την επιστροφή της στο GNTM 5, το οποίο θα είναι μόνο με γυναίκες και όχι με άντρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς κατέστησε σαφές στην παρουσιάστρια ότι την θέλει πίσω στο ριάλιτι μοντέλων και πλέον οδεύει προς κλείσιμο του deal. Παρά την αρχικά αρνητικά της στάση σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Βίκυ Καγιά φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να πει το τελικό ναι.

Το STAR θα ικανοποιήσει το αίτημα της παρουσιάστριας που ζήτησε να υπάρξει διακοπή των γυρισμάτων του GNTM το καλοκαίρι, ώστε να έχει ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά της και το κενό αυτό να συμπέσει με το αντίστοιχο της έτερης εκπομπής που παρουσιάζει, το Shopping Star.

Όλο το πρότζεκτ επισπεύδεται, καθώς ο στόχος που τέθηκε είναι τα γυρίσματα να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Πάσχα. Μάλιστα, ακόμα ένα πρόσωπο του GNTM φέρεται δεμένο στο πρότζεκτ. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος κατά την απουσία της Βίκυς Καγιά στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι, ανέλαβε την παρουσίαση του live σκέλους του τελικού, αποσπώντας θετικά σχόλια. Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από άλλα κανάλια, που τον προσέγγισαν με προτάσεις συνεργασίας.

undefined

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε συγκεκριμένα και στο ραντάρ του MEGA, όταν στις αρχές του έτους το κανάλι ήταν σε φάση αναζήτησης προσώπου για την στελέχωση ψυχαγωγικού πρότζεκτ. Λίγο μετά τη λήξη του GNTM, το MEGA φέρεται να τον προσέγγισε για να του προτείνει την παρουσίαση του X-Factor.

Οι συζητήσεις δεν προχώρησαν και ο Γιώργος Καράβας παρέμεινε στο STAR. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επιστρέψει στο ριάλιτι μοντέλων με αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί σε μια από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής, ανατρέποντας την έως τώρα σύνθεσή της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα καυτά φιλιά του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού σε βραδινή έξοδο

Αποκλειστικό: Με γυναίκες ηλικίας μέχρι 89 ετών - Όλες οι λεπτομέρειες για το GNTM 5

Share