Σωτήρης Κοντιζάς: Μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον γιο του - Η ανάρτηση που «έριξε» το διαδίκτυο

Δείτε τι ανέβασε ο γνωστός chef

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σωτήρης Κοντιζάς: Μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον γιο του - Η ανάρτηση που «έριξε» το διαδίκτυο

Πέρα από ταλαντούχος chef και αξιαγάπητος κριτής στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι και ένας πργματικός οικογενειάρχης, που λατρεύει να περνά χρόνο με την οικογένειά του. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες με τα 3 του παιδιά στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. (Δείτε την ανάρτηση με την κόρη του)

Η φωτογραφία του Σωτήρη Κοντιζά που «έριξε» το διαδίκτυο

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία με το γιο του στη φύση. Φυσικά το κόσνεπτ δεν ήταν μόνο αυτό. Τόσο ο μικρός όσο και ο Σωτήρης Κοντιζά φωτογραφήθηκαν με την ίδια πόζα πάνω σε τρακτέρ. Ίσως ο διάσημος μάγειρας προσπαθεί να μας πείσει πόσο του μοιάζει ο γιος του.

Στην ανάρτηση υπάρχουν δύο φωτογραφίες, εσείς τι πιστεύετε μοιάζουν;

Γλέντι στο Twitter με τον Σωτήρη Κοντιζά που νιώθει Δέσποινα Μοιραράκη

Οι προκλήσεις και οι ανατροπές συνεχίζονται για τα καλά στο MasterChef 6 μετά από την απρόσμενη διαμόρφωση των ομάδων εκ νέου όπου παρακολουθήσαμε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, οι κριτές κατευθύνθηκαν μαζί με τα νέα φυντάνια της μαγειρικής στον Μαραθώνα για την ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας. Ωστόσο, οι νέες ανακοινώσεις που έγιναν δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους χρήστες του Twitter μετά από την ανακοίνωση πως δεν θα υπάρξει δοκιμασία αποχώρησης.

Μάλιστα, τους "κέντρισε" το ενδιαφέρον η διαφημιστική προβολή των δώρων που υποσχέθηκαν οι κριτές εστιάζοντας στο ταλέντο μάρκετινγκ του Σωτήρη Κοντιζά.