Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι Full in love - Τρυφερές στιγμές με το κορίτσι του

Σε μια βόλτα για δύο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είναι Full in love - Τρυφερές στιγμές με το κορίτσι του

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊο μπορεί να βγαίνει πλέον έξω ελεύθερος και να απολαμβάνει βόλτες με το κορίτσι του. Σε τρυφερές στιγμές βρέθηκε ο ηθοποιός σε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη με την καλή του.

Μιας και το πέρασε βαριά το όλο θέμα με τον covid, τον βλέπουμε εκτός από τα αθλητικά να φοράει τόσο αυτός όσο και η όμορφη κοπέλα στο πλάι του μάσκα προστασίας.

Η έξοδος του Νίκου Πολυδερόπουλου με την αγαπημένη του

Ο Πολυδερόπουλος με το κορίτσι του

«Οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας...» - Ο Πολυδερόπουλος συγκλονίζει με τις δηλώσεις για τα ερωτικά του

O Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/4 στην πολυθρόνα του The 2night show μεταξύ λαμπερών καλεσμένων. Ο ηθοποιός ήταν ανοιχτός σε ερωτήσεις, που αφορούν τα προσωπικά του, καθώς δε δίστασε να περιγράψει την ιδανική μορφή σχέσης.

Στη συνέχεια έδωσε το δικό του μήνυμα για το κορωνοϊο, καθώς νόσησε και εκείνος δύο φορές και όπως είπε το πέρασε αρκετά έντονα. Σε πνευμονία του γύρισε κάτι που τον έκανε να ανησυχήσει αρκετά, αφού έχει να διαχειρίζεται και το άσθμα του.

«Κόλλησα δύο φορές κορονοϊό πέρασα πνευμονία φοβήθηκα λίγο επειδή έχω άσθμα ζορίστηκα τις πρώτες ημέρες». «Έχω δει γνωστούς μου που κάνουν πράγματα μόνο για να αποδείξουν ότι είναι «κάτι», να γίνονται αποδεκτοί από τη δουλειά τους και όχι από την προσωπικότητά τους».

«Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος». «Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας».