Η ομοιότητα είναι ολοφάνερη - Αυτός είναι ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ

Το δέσιμό τους ήταν μεγάλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ομοιότητα είναι ολοφάνερη - Αυτός είναι ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ

Στις 9 Απριλίου 2021 έπεσε νεκρός με 10 σφαίρες ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του. Ήταν ακόμη πολύ νέος και άφησε πίσω του τεράστια θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.

Η γυναίκα του και ο γιος του, Δημήτρης, ο οποίος τις πρώτες στιγμές μετά τον χαμό του πατέρα του είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις για τον ένοχο, δεν τον ξεχνούν στιγμή και προσπαθούν να προχωρήσουν τη ζωή τους ήρεμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με τον γιο του, ο δημοσιογράφος, είχε πολύ μεγάλο δέσιμο και, μάλιστα, όταν τον κοιτάς βλέπεις αμέσως χαρακτηριστικά του πατέρα του στο πρόσωπό του.

Αυτός είναι ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ

Δημήτρης Καραϊβάζ

Ο Γιώργος και ο Δημήτρης Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ και ο γιος του

Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ

«Ένα χρόνο μετά δεν έχει γίνει τίποτα;» - Ξεσπά ο Γιώργος Παπαδάκης για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε τόσο τον κόσμο όσο και τους συναδέλφους του, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ο ένοχος. Σήμερα, ένα χρόνο μετά το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο.

Το πρωί της παρασκευής 8/4, ο Γιώργος Παπαδάκης, μέσα από το «Καλημέρα Ελλάδα», θέλησε να πει δυο λόγια για τον εκλιπόντα δημοσιογράφο, με τον οποίο συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια στο παρελθόν.

«Θα ήταν από την πλευρά τη δική μας αστοχία, να πούμε ότι αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του Γιώργου του Καραϊβάζ, του καλού συναδέλφου και φίλου. Ρε παιδιά, δεν έχει ακουστεί τίποτα; Δεν έχει γίνει τίποτα; (Δείτε εδώ τη λίστα της αστυνομίας με τους πιθανούς δολοφόνους)

Κανένας δεν ευθύνεται για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ; Έναν χρόνο μετά… Έναν χρόνο μετά… Είχαν συγκλονιστεί όλοι! “Γρήγορα θα έχουμε την εξιχνίαση” αλλά δεν είχαμε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.