Διαγωνιζόμενη στο X-Factor "έκλεψε" τις εντυπώσεις - Πρωταθλήτρια στο Taekwondo και στο τραγούδι

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Διαγωνιζόμενη στο X-Factor

Το πρωί της Παρασκευής 8/4 μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ζωντανά η Ελπίδα Ασλανίδου η οποία εντυπωσίασε για τα καλά την κριτική επιτροπή στο X-Factor. Δείτε επίσης εδώ ένα πρόσωπο "έκπληξη" που θα δούμε.

Πιο συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο μουσικό show καθώς είναι μόνο 18 χρόνων ενώ όπως αποκάλυψε είναι επίσης και πρωταθλήτρια στο Taekwondo. Η ίδια μεταξύ άλλων τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, είχα πολύ άγχος όταν βγήκα στο stage.

Ήθελα να τα δώσω όλα και να δείξω τι έχω καταφέρει ως τώρα. Κάποιο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχω, θέλω μέσα από τη μουσική μου να ευαισθητοποιώ τους ανθρώπους»

Οι δηλώσεις της διαγωνιζόμενης στο X-Factor

Υποψήφια αποστόμωσε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον άφησε άναυδο

Άλλο ένα βράδυ ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X-Factor» όπου μέχρι στιγμής ο ανταγωνισμός φαίνεται να "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο μιας και έχουμε δει αρκετούς διαγωνιζόμενους να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την κριτική επιτροπή.

Πριν από λίγο, είδαμε την Μαριλένα Ξανθούλη στην σκηνή του show όπου μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με τη φωνή της, κάτι που θέλησαν να εκφράσουν με ατάκες. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη μάλλον την έκανε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης τη ρώτησε: «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;». Με εκείνη να απαντάει «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία».