Φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου πριν από τις πλαστικές στην αρχή της καριέρας της

Της έχει παραδεχτεί και η ίδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου πριν από τις πλαστικές στην αρχή της καριέρας της

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει πλαστικές. Ωστόσο, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει δεν είναι πολλές, παρόλο που πολλοί νομίζουν ότι έχει κάνει αρκετές.

Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει ότι επισκέφτηκε τον πλαστικό της και έκανε στο πρόσωπο την τεχνική με τα νήματα, παραδέχοντας πως ήταν μια “βλακεία που πόνεσε πολύ”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Κανένα μποτοξάκι που και που θα το κάνω, αλλά δεν αντέχω τον πόνο. Δεν θα με δεις να δοκιμάζω μια νέα μέθοδο που υπόσχεται ότι κάνει θαύματα. Προτιμώ, αν χρειαστεί, να με ναρκώσουν, για να μην καταλαβαίνω τίποτα, και να κάνω κανένα λίφτινγκ να τελειώνουμε”.

Ενώ, σε άλλη συνέντευξη της είχε αναφέρει πως "Επειδή νομίζουν ότι έχω κάνει πολλά. Έχω κάνει πολύ λίγα. Σε λίγο θα κάνω τα πολλά.(γέλια) Εδώ θα είμαι και θα με δείτε".

Η φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου πριν από τις πλαστικές

Μαρίας Μπακοδήμου πριν από τις πλαστικές

Το μυστικό της Μαρίας Μπακοδήμου για άψογη σιλουέτα

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου μπιζ είναι σίγουρα η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία προσέχει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση. Φυσικά, η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί μια άψογη σιλουέτα και μάλιστα με ειδική διατροφή (χωρίς αλεύρι και ζάχαρη) πέτυχε να χάσει 10 κιλά και πολλούς πόντους -δείτε εδώ μια πρόσφατη εντυπωσιακή εμφάνισή της-.

Πλέον πιο ανάλαφρη –και κυρίως υγιής– δεν ξεφεύγει από το διατροφικό της πρόγραµµα, ενώ µόλις νιώσει ότι «φουσκώνει» εφαρµόζει 3 βασικά tips:

Από το περιοδικό YOU

  • Προσθέτει στο φαγητό της δύο κουταλιές ωµό λάδι.
  • Πίνει οκτώ µε δέκα ποτήρια νερό.
  • Το δεκατιανό της περιλαµβάνει φρούτα ή φυσικούς χυµούς. Αν και δεν είναι φανατική της γυµναστικής, φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, µε τρέξιµο στον διάδροµο και λίγα βαράκια.

Όσο για το φρέσκο πρόσωπό της; Πιο ανοιχτό ξανθό στα µαλλιά και έντονο (κόκκινο ή φούξια) κραγιόν είναι τα beauty µυστικά της.

Τα μυστικά της Μαρίας Μπακοδήμου για άψογη σιλουέτα

Τοp βραδινό

Ελαφρύ και σούπερ χορταστικό, αφού τα ψητά λαχανικά και το αβγό είναι υπερ-θρεπτικές τροφές! Ψηµένα στον φούρνο και όχι στο τηγάνι.

Μενού «ελεύθερης µέρας»

Τα ζυµαρικά απουσιάζουν από τη διατροφή της, φροντίζοντας, ωστόσο, να τα απολαµβάνει µία µέρα τον µήνα. Τα προτιµά µε κοτόπουλο, καρότα και κολοκυθάκια.

Χορταστικό µεσηµεριανό

Κολοκύθα και γλυκοπατάτα, ο πιο νόστιµος συνδυασµός σε σούπα! Για έξτρα πικάντικη γεύση, λίγο ραπανάκι, και για επιπλέον φρεσκάδα µερικά φύλλα σπανάκι συµπληρώνουν ιδανικά το τέλειο γεύµα!