«Είναι φοβερό να σε βρίζει ψιθυριστά την ώρα που...» - Η Παπουτσάκη ''σπάει'' τη σιωπή της για περιστατικό στη σκηνή

«Συμβαίνουν και στους άντρες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι φοβερό να σε βρίζει ψιθυριστά την ώρα που...» - Η Παπουτσάκη ''σπάει'' τη σιωπή της για περιστατικό στη σκηνή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα βρεθεί καλεσμένη την Κυριακή 10/4 στο Dot και πρόκειται να δώσει, όπως είδαμε και στο trailer, μια εξομολογητική συνέντευξη. Η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για το χώρο της σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν και έχει στηρίξει συναδέλφους της.

Αυτή τη φορά συγκίνησε με το δικό της βιωματικό περιστατικό, που από φαίνεται τη σημάδεψε. Δεν αποκάλυψε το όνομα του ανθρώπου που την έφερε σε δύσκολη θέση, παρ΄'όλο που στο παρελθόν έχει σχολιάσει πολύ γνωστό πρόσωπο του χώρου της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το bullying που έχει δεχθεί στον χώρο της

«Ακόμη και αν μιλούσες, θεωρούσαν κάπως ότι έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός… Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άθλια συμπεριφορά. Μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Και στις γυναίκες και στους άντρες το έλεγα. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες.

Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό… είχε τον τρόπο να το κάνει. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα. Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε «βαρέσει κόκκινα».

Ένιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα, ήξερα πως θα το κάνει, είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Της χρωστάμε πολλά…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Συγκινημένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Παπουτσάκη - «Ξεκίνησα από 19 χρονών...»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/12) η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αρχή της καριέρας της και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της με το βίντεο που ετοίμασε για εκείνη η εκπομπή.

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση καθώς και για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

«Το ότι μου λες ότι συγκινήθηκες με το βίντεο, που έχεις ακούσει πολλά ωραία πράγματα για εσένα και επειδή δεν είσαι στο ξεκίνημα μιας καριέρας με το που άκουσα κάτι καλό «αχ πόσο χαίρομαι», έχεις κάνει μία ωραία διαδρομή… έχεις ξεκινήσει από μικρή, από κοριτσάκι», της είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ξεκίνησα από 19 χρονών και δεν χρειάστηκε να κάνω δημόσιες σχέσεις… Είμαι χαρούμενη γιατί είχα πολλές ευκαιρίες στην καριέρα μου. Ήμουν τυχερή», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός.