X-Factor: Παίκτρια του My style rocks τραγούδησε και κατέπληξε τον Στέλιο Ρόκκο

«Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-Factor: Παίκτρια του My style rocks τραγούδησε και κατέπληξε τον Στέλιο Ρόκκο

H Σοφία Λεοντίτση αποφάσισε μετά τη συμμετοχή της στο My style rocks, από όπου τη γνωρίσαμε να πάει στο X-Factor διεκδικώντας μια θέση στο talent show. Η γυναίκα τραγούδησε το μυστικέ μου έρωτα και έτσι κατάφερε να αποσπάσει τα ''ναι'' με πρώτο και καλύτερο του Ρόκκου.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η Σοφία εκτός του τραγουδιού έδωσε και ένα ηχηρό μήνυμα μιας και είναι μανούλα και είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εκείνη και αυτή την περίοδο περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.

Η Σοφία Λεοντίτση πήγε στο X-Factor και ο Ρόκκος τρελάθηκε

«Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους» δήλωσε η Σοφία Λεοντίτση στο εισαγωγικό βίντεο της συμμετοχής στο X Factor

Το οργισμένο της Σοφίας post λίγο πριν την πρεμιέρα

Η μεγάλη πρεμιέρα για το X-Factor είναι πολύ κοντά και το κοινό περιμένει με τεράστια ανυπομονησία τα πρώτα πλάνα από το μουσικό show. Μεταξύ των διαγωνιζόμενων, που θα δούμε έχει γίνει γνωστή και η συμμετοχή πρώην παίκτριας του My style rocks.

Ο λόγος για τη Σοφία Λεοντίτση, η οποία πέραν της αγάπης της για το στυλ έχει αποδείξει μέσα από το προφίλ της στο Instagram τις τραγουδιστικές της ικανότητες. Έτσι λοιπόν έχει κάνει η ίδια γνωστή τη συμμετοχή της και λίγες ημέρες πριν δούμε την audition έκανε ένα οργισμένο insta story.

«Κατά την χθεσινή μου δοκιμασία στο X – Factor. Είδα ανθρώπους να απορρίπτονται και να ανοίγουν την πόρτα της εξόδου με κλωτσομπουνίδια… Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και το όχι σε εκπομπές που οι πιθανότητες είναι στα μισά. Δεν κάνετε για αυτήν την δουλειά. Δεν είστε σε θέση να ακούσετε και το όχι άρα δεν μπορείτε να πάτε μπροστά ούτε εκεί ούτε στη δουλειά που έχετε επιλέξει ότι θέλετε να κάνετε.

Κάντε κατι άλλο γιατί δεν αγαπάτε πραγματικά ούτε τη μουσική ούτε εσάς. Η μουσική είναι τρόπος έκφρασης όχι βίας και αποστροφής ότι και αν συμβεί. Το κάνεις για εσένα και για επικοινωνήσεις τα βάθυ της ψυχής σου. Με το κοινό που σε ακούει», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Σοφία Λεοντίτση - X-Factor