Στην φόρα η αλήθεια - Η καταγωγή της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαίας Μερκούρη

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην φόρα η αλήθεια - Η καταγωγή της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαίας Μερκούρη

Η ομορφιά και η γοητεία της Δωροθέας Μερκούρη είναι αδιαμφισβήτητη και από ότι βλέπουμε την έχουν κληρονομήσει και οι δυο της κόρες, η Γαία και η Ηλέκτρα. Ωστόσο, η πρώτη είναι εκείνη που έχει απασχολήσει περισσότερο και αυτό λόγω της σχέσης της με τον Άγγελο Λάτσιο.

Τα δυο παιδιά γνωρίζονται εδώ και καιρό, ωστόσο τα τελευταία λίγα χρόνια είναι ζευγάρι και οι τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες είναι περισσότερες στα social media.

Ποια η κατγωγή της Γαίας Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει αποκτήσει τις κόρες της με τον πρώην σύζυγός της, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία.

H Ηλέκτρα είναι 21 ετών, ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. Η Γαία είναι 18 ετών και ζει στην Αθήνα με την μαμά της.

Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Το δημοσίευμα που θα εξοργίσει την Ελένη Μενεγάκη και τον Άγγελο Λάτσιο

Η μεγάλη αδυναμία που έχει η Ελένη Μενεγάκη στα παιδιά της είναι γνωστή σε όλους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αποκτήσει συνολικά 4 παιδιά, τρία από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και ένα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και το μόνο που έχει ενηλικιωθεί. Σιγά σιγά προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media, δίνοντας καθημερινά στους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Εδώ και αρκετό καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος μάλιστα βρίσκεται σε σχέση με τη Γαία Μερκούρη. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και πολύ συχνά μοιράζονται κοινές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις τους.

Με τους δύο να ζουν τον έρωτά τους πιο έντονα από ποτέ... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr