Έχει σταματήσει εντελώς την υποκριτική - Αγνώριστος σήμερα ο "ψηλός" από το Παρά Πέντε

Φωτογραφία από την παραλία με το παιδί του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει σταματήσει εντελώς την υποκριτική - Αγνώριστος σήμερα ο

Ο Πατρίκιος Κωστής ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «ψηλό» του «Παρά Πέντε» τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα του, όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, και πλέον εργάζεται ως δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο.

Όπως όλα δείχνουν η υποκριτική είναι γι' αυτόν ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει, ωστόσο του λείπει. Πιο συγκεκριμένα έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του πως «τα γυρίσματα μου προέκυψαν και δυστυχώς είπα όχι. Θέατρο θα μπορούσα να κάνω παράλληλα. Πήγα σε κάποιες παραστάσεις το καλοκαίρι και ζήλευα».

Παράλληλα, για την αλλαγή του επαγγέλματός του δήλωσε: «Όταν τελείωσα το σχολείο ήθελα να κάνω τρία πράγματα. Πιλότος, ηθοποιός και δάσκαλος. Δούλευα ως ηθοποιός δέκα χρόνια, και αποφάσισα να πάω σε δημόσιο ΙΕΚ ως βοηθός νηπιαγωγού. Το τελείωσα, μετά έδωσα κατατακτήριες και πέρασα παιδαγωγικό. Φέτος θα διδάσκω στην Α’ δημοτικού. Σε αυτή την τάξη είσαι μπαμπάς».

Ο Πατρίκιος Κωστής είναι πλέον 42 ετών παντρεμένος και έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του δύο παιδάκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Δείτε πρόσφατη φωτογραφία του στην παραλία με την οικογένεια του στο Athensmagazine.gr