Κούκλα και πασίγνωστη τραγουδίστρια - Η πρώην σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη πριν την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Κάποτε έλεγε πως είναι "η γυναίκα της ζωής του"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλα και πασίγνωστη τραγουδίστρια - Η πρώην σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη πριν την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του γιου του, του γάμου του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, αλλά και την δεύτερη εγκυμοσύνη της αγαπημένης του που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, πριν αρκετό καιρό είχε απασχολήσει ξανά με την προσωπική του ζωή.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Άκης Πετρετζίκη

Ο λόγος για την Demy με την οποία η σχέση τους είχε περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα και αρκετές κρίσεις, όπως έγραφαν τότε. Μία από αυτές σύμφωνα με δημοσιεύματα συνέβη το καλοκαίρι του 2014 και, στην προσπάθειά τους να την ξεπεράσουν και να αναζωπυρώσουν τον έρωτά τους, έκαναν ένα ταξίδι στη μαγευτική Ελούντα. Όμως οι ρομαντικές στιγμές που έζησαν εκεί δεν στάθηκαν αρκετές να αποτρέψουν το μοιραίο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ περιοδικών, άνθρωποι, που τους γνωρίζουν καλά, φαίνεται να υποστηρίζουν ότι η απομάκρυνσή τους είναι βέβαιη, χωρίς όμως κανένας από τους δύο να επιβεβαιώνει το γεγονός. Ο λόγος του χωρισμού τους είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του σεφ, που δεν του αφήνουν περιθώριο να αφιερώσει χρόνο στην Demy.

Demy Άκης Πετρετζίκης σχέση

Οι πρώτες δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός έκανε γνωστό χθες 6/4 ο Άκης Πετρετζίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός σεφ συγκεκριμένα αποκάλυψε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά, καθώς η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ είναι έγκυος.

Το πρωί της Πέμπτης 7/4 λοιπόν ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές που δέχθηκε.

«Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είπε ο Άκης Πετρετζίκης.